Mordant

Agenți de colorare a lemnului

Mordant ( mordant sau colorant ): substanță colorantă care, în soluții adecvate, servește la colorarea suprafețelor din lemn fără a acoperi modelul de textură. Există pete organice, minerale și vegetale.

Lemnul poate fi vopsit în orice culoare ( nuanțe de galben, verde, roșu, etc. ) sau în tonul unei alte specii de lemn. În acest din urmă caz, de exemplu, stejarul nuanțat cu wenge sau cireș.

Citește mai mult  O bibliotecă exotică
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: