Patul de podium pentru interiorul tău: cum să alegi și ce să iei în considerare

Patul Skyline este preferatul celor care gândesc minimalist și apreciază mobilierul simplu, dar elegant. Creează o atmosferă romantică și elegantă, dar nu uitați că patul trebuie ajustat pentru dormitoarele mari. Alte detalii la care trebuie să fiți atenți atunci când alegeți un pat de modestie?

Fără a mai alerga după metri pătrați

Dacă nu numărați fiecare metru pătrat din apartamentul dvs. și visați să aveți un pat de lux, atunci patul catwalk din interior- doar pentru tine. Paturile de podium sunt întotdeauna mai mari decât un pat normal, deoarece se adaugă minimum 20 de centimetri la lățimea saltelei de fiecare parte a cadrului patului. Prin urmare, un dormitor cu pasarelă sub pat ar trebui să aibă o suprafață de cel puțin 25 de metri pătrați! Altfel, ideea s-ar pierde, pentru că trebuie să fie văzută de la distanță.

În imagine: Pat Zero-1 de Presotto.

Un pat de podium nu trebuie confundat cu un pat construit într-un podium, ceea ce se întâmplă adesea în camerele mai mici!

Avantaje evidente

Un pat de podium va ajuta proprietarii de camere spațioase pentru a zona de cameră. Aceste modele arată bine cu iluminare încorporată, ceea ce face ca patul să plutească în aer și creează o atmosferă intimă. Podiumul în sine poate curge în noptiere, unde puteți pune o lampă sau o fotografie și reprezentați designul general cu ei.

Citește mai mult  Mobilier și selecție de materiale: sfaturi

Gândiți-vă la dezavantaje

În afară de spațiul necesar, există un alt dezavantaj de luat în considerare atunci când cumpărați modelul de mai sus- este înălțimea sa redusă. Ai putea face analogia cu o mașină sport: arată șic, dar urcatul și coborâtul dintr-o mașină joasă nu atât de confortabil. Lipsa totală de spațiu ergonomic pentru cap pune o presiune suplimentară pe genunchi, iar persoanele cu probleme articulare nu recomandă cu siguranță acest tip de pat.

Un semn de stil

Un pat de podium în interior va găsi un loc în inima fanilor minimalismului, mai ales hi-tech. Unele modele se simt bine să fie încorporate într-un design de dormitor art deco. Materialele patului sunt extrem de versatile: există lemn pentru minimalismul ecologic și materiale high-tech, cum ar fi piele sau echivalentul său artificial, pentru un art deco piele de căprioară sau catifea.


Citește și:

  • Dormitor semi-întunecat cu un pat pe un podium roșu: designer Diana Larina
  • Baie cu un podium în stil japonez
  • Plat pe înălțime: Artscor Design

Forme neașteptate

Pat rotund cu podium o opțiune care este bună pentru o cameră cu o formă adecvată. O cameră cu un pat de podium nu trebuie să fie exact rotundă – un dormitor cu o fereastră de rază ar fi bine.

Dacă sunteți hotărât să cumpărați un astfel de pat, susțineți-i forma cu lămpi rotunde și alte obiecte de mobilier interior, minimizați numărul de colțuri pentru a face spațiul mai omogen.

  • patul de penisola cu pătrat de Bonaldo.
  • Pat Grandpiano de Flou.
  • Pat Sleepy 7863 de Tonin casa.
  • Pat Miami de Bolzan Letti.
  • pat Zero-2 de Presotto.
  • pat Letto Letto by AltaModa.
Citește mai mult  13 tabele de transformatoare ovale

Alegerea paturilor

Tra-kinbed-012 din colecția New Traditional de la Caracole Pat Capri de Orizzonti Pat Dylan de Cattelan italia
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: