Noile adăugiri de Turri la Maison & Obiect – 2011

Turri a prezentat la salonul Maison & Objet de la Paris o colecție de mobilier pentru living și dormitor în spiritul "luxului modern".

La standul mărcii a fost prezentat un nou sistem de depozitare cu o față originală în formă de val. Modelul oferă atât secțiuni deschise, cât și închise, precum și spațiu pentru un televizor, care poate fi ascuns cu ușurință în spatele ușilor glisante, dacă doriți.

Patul dublu Mantha cu căpătâi profilat este tapițat în piele de cacao pentru prima dată în acest an. Noptierele au primit o versiune pe podea ( anul trecut erau disponibile doar în varianta suspendată ).

Explorați întreaga gamă de la Turri.
Citește mai mult  O sărbătoare în bucătărie
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: