Marie's Corner la Maison & Obiect – 2010

Echipa hk Project vă prezintă Maries Corner, celebrul brand belgian, care a prezentat la expoziția Maison & Objet din ianuarie 2010 noi piese de mobilier pentru casă: mobilier tapițat și o gamă de accesorii.

Noul mobilier tapițat și o gamă de accesorii vor fi prezentate la Maison & Objet Objet, care a avut loc în ianuarie la Paris, a prezentat o nouă serie de canapele și fotolii cu huse detașabile. Având în vedere colecția foarte vastă de textile a lui Marie's Corner, nu este surprinzător că noile carouri, perne și covoare au fost, de asemenea, expuse.

Project-Services GmbH

Citește mai mult  Noile adăugiri de Turri la Maison & Obiect - 2011
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: