Philippe Selva despre mobilierul italian pentru toate timpurile

Cum să creezi un bestseller fără să te preocupi de tendințe? Care colecție Selva este cea mai populară printre clienții ruși?? Philippe Selva, președintele și CEO al companiei, ne spune.

Despre filozofia mărcii. Elegant, sofisticat, cosmopolit.. Acesta este stilul care distinge produsele Selva. Creațiile lui Philippe Selva sunt un amestec perfect de tradiție și inovație. Acestea sunt concepute pentru a anima orice interior și pentru a adăuga o notă unică și modernă la ambianță. Filozofia brandului este evidențiată prin culori perfect echilibrate și un joc izbitor de contraste. Toate acestea sunt rodul unei colaborări între Selva și designerii Marcia și Leonardo Deinelli ( Marzia& Leonardo Dainelli ). Facem produse de o calitate excelentă În spiritul luxului discret și al atracției atemporale.

Despre tehnologie. În producție nu folosim nicio tehnologie non-standard, dar încercăm întotdeauna să găsim cele mai bune soluții tehnologice pentru a răspunde cerințelor actuale ale pieței, pentru a combina atenția la tradiție și performanța de înaltă calitate.

Despre tendințele modei. În loc să urmăm tendințele, le creăm. Colecțiile Philipp Selva sunt aristocratice și reprezintă arta de a trăi bine. Este o combinație de piese de mobilier nobile, de prestigiu, care îndeplinește toate cerințele internaționale și poate satisface gusturile rafinate.

Despre bestsellerul din România. Cea mai populară și mai căutată colecție Selva din România acesta este probabil Vendome. Colecția este unică și se distinge prin luxul și eleganța sa, precum și prin designul său modern Atemporală, va fi încă relevantă mulți ani de acum încolo.

Cele mai impresionante cinci modele Selva, potrivit lui Philippe Selva:

Kenton noptieră

Kenton afișează o frumusețe atemporală. Designul nostru nu este prea extrem, nimic nu este ostentativ, dar există un dialog natural cu cele mai recente tendințe. Un model universal, care își găsește locul atât în spațiile moderne minimaliste, cât și în interioarele clasice.

Pat Royal

Patul Royal- o creație italiană care va împodobi orice dormitor. Modelul are un cadru art deco, iar capul de pat ușor curbat este împodobit cu nasturi decorativi.

Citește mai mult  Bugetul pentru mobilarea sufrageriei dvs
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: