Philippe Selva despre noile tendințe de pe piața mobilei

"Dragostea pentru tradiție. Îndrăznește să inovezi" – acesta este secretul succesului producătorului italian de mobilier Selva. Produsele brandului sunt considerate un ghid pentru a "șterge praful" de pe un clasic fără a-și pierde calitatea și noblețea. Cum o fac, explică Philippe Selva, președinte și CEO.

Despre inovare. Iubim nu numai tradiția, ci și inovația și avem întotdeauna un anumit curaj de a prezenta soluții noi. La IMM Cologne 2015 din Köln, am prezentat un sistem foarte interesant pentru masă De fapt, există cinci mărimi diferite de topuri, asortate cu șase variante de picioare. Aceasta înseamnă că consumatorul alege și asamblează masa care i se potrivește cel mai bine. În acest fel, creăm mai multă varietate și promovăm individualitatea. Acest produs a primit o mulțime de feedback pozitiv din partea partenerilor și oaspeților noștri deopotrivă.

Anul acesta am expus pentru prima dată în pavilionul 11 al mobilierului modern acesta este așa-numitul pavilion de design de la târgul din Köln. Cele două mărci ale noastre sunt reprezentate aici: SELVA Timeless, care se adresează mai mult pieței central-europene, și colecția Philippe Selva- Gama noastră premium.

Despre tendințe. Printre noile tendințe de pe piața mobilei, precum și printre cerințele consumatorilor, aș spune că există o întoarcere la "surse și valori", Utilizarea de materiale naturale. Lemnul devine din nou un element indispensabil pentru mobilier. Se folosesc mai puține lacuri lucioase, ceea ce accentuează textura naturală a lemnului, frumusețea naturală a materialului. Aș menționa, de asemenea, popularitatea tot mai mare a culorilor neutre și subtile; paletele luminoase sau florale sunt din ce în ce mai puțin frecvente. Accentele rămân strălucitoare.. cum ar fi pernele decorative de pe canapea.

Citește mai mult  În camera greacă

Dar trebuie să vă dați seama că, atunci când urmați tendințele, este important să vă păstrați individualitatea, stilul și scrisul de mână. Dezvoltarea unui brand depinde atât de mult de persoana care lucrează cu el.

În imagine: consola 4057 Vendôme de la Phillipp Selva Home.

Despre oameni. Arhitectul Lorenzo Bellini a lucrat mult timp și îndeaproape cu noi. El a fost cel care.. creatorul colecției Heritage J, care a devenit foarte populară.S., Vendôme sau Waldorf ( ultima sa colecție ). Acestea sunt produse emblematice, foarte importante pentru Selva.

Anul trecut am colaborat cu Leonardo Deinelli, care a creat pentru noi o gamă de mobilier din nuc colecția Indigo, care a devenit un "simbol al stilului" în catalogul nostru. În prezent, continuăm să lucrăm cu Leonardo, creând o gamă de produse pentru 2015, care vor fi prezentate în cadrul salonului iSaloni Milano din aprilie.

Despre tradiție. Cireșul a fost cel mai important lemn al nostru și va rămâne așa și în viitor. Nucii, de asemenea, se vor alătura probabil cireșului ca parte integrantă a colecției noastre permanente.

Trei noi produse Selva care, potrivit lui Philip Selva, merită o atenție deosebită:

1. Fotoliu Indigo. «Un produs foarte popular, câștigător al premiilor Interior Innovation Awards, câștigător al premiului Winner 2015.

2. Sistemul de mese Varia. «Este un concept foarte semnificativ pentru un sector atât de important pentru Selva precum zona de luat masa, unul dintre cele mai remarcabile produse ale noastre.".

Dulapul 7270 Grace de la Selva.

3. Întreaga colecție Grace 2014. «Aici suntem fideli tradiției Lucrul cu lemnul clasic de cireș cald.

Citește mai mult  Cunoscutul designer francez Sacha Lakic va concerta la București
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: