S-a deschis un nou showroom Natuzzi

Natuzzi își extinde aria de acoperire geografică. Căutați cele mai populare modele ale anului în noul showroom din nordul Moscovei.

În fotografie: Scaunul Natuzzi Re-Vive.

Cele mai recente noutăți de la Natuzzi pot fi văzute acum într-un singur loc. Noul showroom al mărcii italiene a fost inaugurat la SC "Imperia", București Pe Dmitrovskoye Shosse. Alegeți ergonomia inteligentă fotolii, canapele confortabile, sisteme de depozitare spațioase, candelabre și alte accesorii de mobilier de la Natuzzi.


Vezi alte modele de Natuzzi.

Citește mai mult  Marie's Corner la Maison & Obiect - 2010
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: