Stil retro prin inovație

Inovația a reîmprospătat canapeaua Ghia. Schimbarea s-a produs după ce designerul a urmărit un serial TV popular.

Canapeaua Ghia de la Innovation primește o schimbare de look în tapițerie nouă: pe lângă imitația de piele neagră sau albă, puteți alege acum și materiale textile catifelate din piele de căprioară maro.

Interesant este faptul că una dintre sursele de inspirație pentru designerul Per Weiss ( Per Weiss ) a fost popularul serial de televiziune Mad Men ( Mad Men ) stabilit la sfârșitul anilor 1950- Începutul anilor 1960. Sau, ca să fiu mai precis Interioare în stil retro pentru birouri și locuințe.
Acestea definesc discreția, nostalgia Nuanța noii tapițerii Ghia. Cu atât mai mult cu cât culorile bej și maro din acest an la modă ( cm. «Tendințe 2010: teritoriu neutru de la 02.07.2010 ).

Citește mai mult  Cum să nu plătiți prea mult pentru o canapea atunci când alegeți materialul cadrului
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Comments: 1
  1. Adriana

    Ce înseamnă exact „stilul retro prin inovație” și care sunt exemplele practice ale acestei abordări?

    Răspunde
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: