Tendința mașinilor retro

Scaunul DS-110 de la de Sede, bazat pe un motiv de la începutul secolului XX. Noutăți pentru imm Cologne 2014.

Celebrul designer elvețian Alfredo Haberli ( Alfredo Häberli ) a proiectat colecția de mobilier DS-110 pentru de Sede, inspirată de un automobil clasic european. Cotierele alungite ale fotoliului sunt un ecou al aripilor în picaj ale luxosului Bugatti. Și liniile subțiri și formele rotunjite Un omagiu adus frumuseții și rafinamentului vechilor mașini sport. Tapițerie din piele.. Din colecțiile de lux ale brandului elvețian de Sede, care își urmărește istoria de la un mic atelier de șale..

Citește mai mult  Vitaminizare
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: