Un pat împotriva insomniei

Patul Once Upon a Dream de Mathieu Leannor și Veuve Clicquot – un sistem nou, dovedit științific, pentru combaterea insomniei. Expus în cadrul Salone del Mobile – 2010.

Celebrul producător de șampanie Veuve Cliquot l-a invitat pe designerul și artistul Mathieu Lehanneur ( Mathieu Lehanneur ) să creeze patul pentru reședința sa Hôtel de Marc din Reims. Rezultatul a fost patul Once Upon a Dream, care a fost prezentat publicului în cadrul extravaganței Salone del Mobile 2010.

Faceți clic pe imagine pentru a o mări. Faceți clic pe săgeată pentru a vedea mai multe imagini.

Adevărul este că fondatorul mărcii Veuve Cliquot suferea de insomnie, așa că a fost creată și o colecție de produse de vis Un omagiu adus memoriei ei, într-o anumită măsură. Camera de dormit rezultată se bazează pe cele mai recente cercetări în domeniul tulburărilor de somn și pe munca doctorului Alain Nicolas un expert de frunte în domeniu.

Cum te pregătește pentru somn patul miraculos Once Upon a Dream de Mathieu Leannor și Veuve Cliquot? În primul rând, se închide bine perdelele – un baldachin. În al doilea rând, scade temperatura camerei ( trebuie să dormiți în frig ). În al treilea rând, este activat controlul automat al luminii ( lumina se diminuează treptat ). Produce în același timp zgomot alb la un nivel confortabil pentru oameni Izolează de sunetele exterioare.
Dimineața se întâmplă contrariul: temperatura camerei crește treptat și intensitatea luminii crește… Ajută la o trezire mai ușoară.

Iată un videoclip cu povestea lui Mathieu Leannor despre pat
A fost odată ca niciodată un vis.
VEZI ȘI
Noutăți la Salone Internazionale del Mobile 2010
Citește mai mult  24 comode neobișnuite de sertare
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: