Despre ce este vorba?

se consideră că podeaua este un fundal și principalul lucru în interior este mobilierul și textilele de pe ferestre și, într-un vârf de cuțit, decorațiuni de perete. Într-un interior modern este posibil, dar clasicii necesită o abordare specială.

Parchet: componenta esențială pentru interioarele clasice.

Șeminee în casă: Cum să vă protejați podeaua? Instalarea unui șemineu clasic cu un foc viu, trebuie să vă gândiți, desigur, la siguranță. Există mai multe modalități de a vă proteja podeaua de scântei și de cărbuni:
1. "Ecrane" din sticlă rezistentă la foc pentru a fi plasate în imediata apropiere a focului deschis pe treapta șemineului, într-un cadru frumos "antic".
2. Focare de sticlă cu ușă de sticlă închisă.
3. Înconjurarea șemineului cu un alt material, cum ar fi granitul, marmura sau un alt material incombustibil și ușor de curățat.

Șeminee în interior: cum să protejeze podeaua? Firește, atunci când instalați un șemineu clasic de viață, trebuie să vă gândiți la siguranță. Există mai multe modalități de a vă proteja podeaua de scântei și de cărbuni:
1. "Ecrane" din sticlă rezistentă la foc, care ar trebui să stea în imediata apropiere a focului deschis pe treapta șemineului, într-un cadru frumos "antic".
2. Coșuri de fum cu ușă de sticlă închisă.
3. O zonă din jurul șemineului este căptușită cu un alt material, cum ar fi granit, marmură sau un alt material incombustibil care este, de asemenea, ușor de curățat.

Ascundeți

O podea în stil clasic

Atunci când decorați interiorul în stilul clasic al întrebării "ce pardoseală este mai bună??» nici măcar nu stă în picioare. Parchet, bineînțeles. Pentru că stilul clasic nu tolerează falsurile și ieftinirile. Există mai multe moduri de stabilire a unui bloc de parchet. Și aici intervine această întrebare. Care este cel mai bun mod de a pune podeaua?? spinare, sub forma a tot felul de modele, ornamente, figuri sau optați pentru un finisaj "punte" styling?

Citește mai mult  Plăcile de lumină

Designerul Yulia Shelkova este convinsă că podeaua.. O parte importantă a unui interior clasic, ea poate da tonul, tot restul – Finisarea pereților, plafoanelor și a mobilierului va funcționa ca o linie secundară.

Se știe că stilul clasic necesită un șemineu în interior. Prin urmare, designerul Yulia Shelkova a ales ca exemplu camera camerei de șemineu din cabana de țară. Și a arătat prin diferite exemple cât de mult se schimbă podeaua în aceeași încăpere.

Parchet de bloc de parchet a fost ales inițial. Stil- clasic. Panouri de perete – «oglinzi" cu margine de gips aurit. Vopsea de perete.. Fundalul este monocrom, rândul de jos al machetei este fumuriu, top- complex ( "cochilii" ). Inserții- «arabescuri" pictate manual. Context general- Aur și smarald discret și elegant. O șemineuță de marmură albă.

Portalurile de șemineu în stil clasic sunt realizate din piatră ornamentală scumpă – cel mai adesea din diferite tipuri de marmură.

Adesea, atunci când se alege parchetul, se preferă modelul complex de încrustare a diferitelor tipuri de lemn. Acest parchet în sine este foarte frumos! Dar este prea autonomă și ar funcționa bine doar într-o sală mare. Un astfel de exces de frumusețe face ca interioarele moderne să piardă doar. Existența organică a parchetului în spațiul înconjurător – acesta este un capitol uitat în arta de a crea interioare.

În fotografie: Parchet artistic Temptation de la fabrica Woodex.

Prima opțiune

Parada. Modelul stabilit al parchetului cu pătrate întrepătrunse, încadrat cu o centură subțire, susține linia principală a repartiției pereților, dar este mai contrastant în culoare. Pentru a echilibra totul ( un candelabru mare a trebuit să fie atârnat ) cu un plafon de alabastru de culoare strălucitoare.

Citește mai mult  20 de modele frumoase de tapet

Această cameră cu șemineu este potrivită pentru întâlniri cu numeroși prieteni și rude pentru a sărbători aniversări și date importante.

 • Parchet Beyond Oak de Bohemian Works.
 • Parchet Marco Polo de la fabrica Woodex.
 • Parchet Vaux-le-Vicomte de la Bohemian Works.
 • Parchet Versailles de la fabrica Woodex.

A doua variantă

Solemn. Parchet artistic sofisticat, pictat manual, cu o "stea" centrală Se potrivește cu culoarea rece aleasă, dar liniile prea rigide și geometria accentuată se contrazic cu ornamentația delicată de tip arabesc.

O cameră de șemineu cu un astfel de aspect de parchet este ideal pentru recepții solemne ale oaspeților importanți.

 • Parchet de artă Latas de la fabrica Woodex.
 • Parchet Art Compass de la fabrica Woodex.
 • Parchetul din lemn de esență tare Lavender din fabrica Woodex.
 • Parchet artistic "Laura" de la fabrica Woodex.

A treia alegere

Confortabil. Obișnuita spiță de herghelie ( o plăcută culoare aurie ( un parchet de stejar, lăcuit ) creează o ambianță liniștitoare și relaxantă în camera intimă a șemineului. Podeaua nu intră în conflict nici cu mobilierul, nici cu pereții, ci doar învăluie totul cu moliciunea sa. Nu este nici deranjant, nici contradictoriu.

Într-o astfel de cameră, întreaga familie se poate aduna pentru activități comune de petrecere a timpului liber.

 • Fotoliu S200 de Turri.
 • Fotoliu Prince de Moda by Di liddo e Perego.
 • Fotoliu Austen de Angelo Cappellini.
 • Fotoliu Hiphop de Moda by Di liddo e Perego.

Concluzie. În aceste exemple, vedem cum aceeași cameră se schimbă vizual, devenind fie prea saturată de culoare ( varianta 1 ) fie disonantă cu ( varianta 2 «rigidă" podea și moale pereți ). Și doar varianta a 3-a, cu o așezare destul de simplă, își îndeplinește scopul funcțional. Deci, poate că această funcționalitate este cea care ar trebui să ghideze alegerea pardoselii? «utilitate, durabilitate, frumusețe", – Așa cum a scris în celebrul său tratat "Zece volume despre arhitectură" Arhitectul roman Vitruvius.

Citește mai mult  În spatele ecranelor
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: