Laminat furnir sintetic

Materialul de fa╚Ť─â, care este o h├órtie decorativ─â cu un singur strat, cu un model.

Furnir sintetic ( laminat )- Materialul de acoperire, care este o h├órtie decorativ─â cu modele ├«ntr-un singur strat, impregnat─â cu r─â╚Öini sintetice. Se face o distinc╚Ťie ├«ntre r─â╚Öinile de malamin─â-formaldehid─â ╚Öi cele de uree-formaldehid─â. Dup─â impregnarea cu r─â╚Öini, h├órtia este uscat─â.

Cel mai izbitor exemplu de laminat este ( un material de suprafa╚Ť─â popular din epoca sovietic─â;.

Grosimea laminatului variaz─â ├«ntre 0,4 ╚Öi 0,8 mm. Spre deosebire de laminat, furnirul sintetic este lipit la rece ╚Öi apoi, ├«n unele cazuri, l─âcuit suplimentar. Pentru a se potrivi cu textura lemnului natural al suprafe╚Ťei laminate, ( presat ) pori perfect adapta╚Ťi la modelul imprimat. Ca urmare, un furnir sintetic are un aspect similar cu cel natural, dar cost─â cu un ordin de m─ârime mai ieftin.

Cite╚Öte mai mult  Finex toarn─â metal lichid ├«n parchet
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: