Francesco Pasi prezintă noul pat Ellipse

Este important să renovezi dormitorul și să-l faci să se potrivească nevoilor și gusturilor tale individuale. Ținând pasul cu această tendință, Francesco Pasi oferă un nou pat cu forme contemporane, care este destinat să devină un element esențial al colecției Ellipse.

Pat nou în colecția Ellipse de Francesco Pasi

Oferit într-o gamă largă de țesături și urmând tendința mix&match, patul Ellipse este o interpretare a luxului discret, datorită atingerilor geometrice și culorilor deschise. Deosebit de spectaculoase sunt versiunile din catifea, piele și nubuc. Francesco Pasi îmbracă dormitorul cu îndemânarea unui adevărat croitor: într-adevăr, cusăturile sunt realizate în întregime de mână pentru a da un nou aspect sofisticat unei camere care ar trebui să fie cea mai confortabilă din casă. La fel ca toate piesele de mobilier din colecția Ellipse, și acest pat are intarsii metalice care contrastează minunat cu căpătâiul tapițat.

noul pat din colecția Ellipse de Francesco Pasi

Acesta este un punct de atracție al dormitorului și trebuie să reprezinte un mix corect de design și funcționalitate. La cerere, patul Ellipse poate fi realizat cu cutie, plasă ortopedică cu lamele de fag și mecanism de ridicare.

Citește mai mult  Fabulosul proiect Hästens
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: