Francesco Pasi dezvăluie secretele dormitorului Ellipse

Francesco Pasi a creat un mediu luxos cu noua sa colecție de dormitoare Ellipse.

Dormitor Ellipse de Francesco Pasi

Naturalețea și valoarea lemnului se combină cu luciul metalic și rafinat al marmurei pentru a crea un design conceptual care captivează. Nuc masiv și lemn de trandafir, solide din metal, marmură în diferite tipuri, cum ar fi Nero Marquinia, Onice Cappuccino, Calacatta dorato, Emperador dark și light: posibilitățile de a crea și de a realiza soluții personalizate sunt infinite și vor satisface toate gusturile estetice și cerințele pentru un interior personalizat.

Nu este vorba doar de măiestria lemnului și de cromarea spectaculoasă: patul Ellipse este lucrat manual și se potrivește cu detaliile comodei și noptierelor pentru a crea o secvență de stil armonioasă care seduce prin tapițeria laterală din catifea moale de bumbac sau din piele și nubuc de înaltă calitate, combinată cu un scăunel la piciorul patului și un puf. Colecția este completată de un abajur și o lampă de perete realizate manual, care pot fi personalizate cu diferite finisaje ale lemnului, metalului și țesăturii abajurului.

Citește mai mult  Mare și accesibil
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: