Froli somn de iarnă

O noutate pentru un somn sănătos – patul ortopedic reglabil – este disponibil în showroom-urile Sleeping Systems în această iarnă.

Un somn sănătos este întotdeauna important, mai ales iarna. Dormiți în confort de către compania "Sleep Systems" Oferte pentru un pat Koala de la marca germană Froli. Froli, care a fost fondată în 1962, s-a specializat din 1993 în producția de somiere reglabile. Acestea asigură o poziție corectă a corpului în timpul somnului, reducând astfel sarcina asupra coloanei vertebrale. Aceste caracteristici sunt inerente în noul model.

Patul Koala este echipat cu o bază ortopedică Frolexus cu elemente flexibile de arcuri din plastic și o saltea din latex de înaltă calitate cu arcuri plate din plastic încorporate. Patul este reglabil cu două motoare și control ergonomic ( de fapt, este posibil să se comande versiunea nereglabilă ). Căpătâiul și cadrul sunt tapițate în material textil de lux sau piele sintetică, iar picioarele sunt realizate din metal cromat.

Descoperiți adresele showroom-urilor Bedroom Systems.

Citește mai mult  Reguli ale constructorilor de nave
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: