Cele mai rapide 5 mașini de spălat rufe

Un timp de încărcare, așteptarea până la sfârșitul încărcăturii și agățarea… Uneori, nu trebuie să vă stresați prea mult. Majoritatea mașinilor de spălat au un program de spălare rapidă ( între 9 minute și o jumătate de oră ) pentru a vă împrospăta hainele fără prea multă curățenie.

În imagine: Indesit Innox.

Cel mai rapid

9 minute. Mașina de spălat Indesit Innex are multe de oferit: de la capacitatea mare de încărcare de ( 8 kg într-o dimensiune compactă ) până la ciclul special de eliminare a mirosurilor țigări, mâncare prăjită etc.. Chiar și un copil poate porni un ciclu de spălare cu ajutorul funcției Push&Shop Wash începe procesul de spălare cu un singur buton. Ciclul de spălare de 9 minute este utilizat atunci când rufele trebuie doar împrospătate. Are un program de spălare de 30 de minute pentru articole ușor murdare. Această mașină de spălat va fi disponibilă de la sfârșitul verii este un produs nou pentru anul 2013.

În imagine: Sportline WLG2426 WOE de la Bosch.

Cel mai dur

Resurse- 10 000 kg de rufe. Ca un adevărat maratonist, mașina de spălat rufe Bosch WLG2426WOE din gama "sportivă" seria are o rezistență ridicată. Un motor puternic și de lungă durată va spăla 20 kg de rufe pe săptămână timp de cel puțin 10 ani. În plus față de programele pentru lână, mătase, haine pentru copii și îmbrăcăminte sport, are programe de spălare Super 30 și Super 15 minute. Acestea vă oferă o modalitate ușoară de a vă relaxa după ce ați făcut o alergare bună sau două. O spălare de 15 minute include o spălare principală, clătire și centrifugare.

Citește mai mult  SAMO face o tavă de duș discretă

În imagine: WMSD 8215 B CIS din Hotpoint-Ariston.

Cele mai delicate

Previne alergiile și protejează lâna. ( 44 cm lățime ) Hotpoint-Ariston WMSD 8215 B CIS are o capacitate de până la 8 kg de rufe și vă oferă mai mult spațiu pentru hainele dumneavoastră. Îndepărtează 20 de tipuri de pete dintre cele mai dificile fără pre-spălare și la 40 C° C, și a primit note maxime din partea Institutului Woolmark pentru sensibilitatea sa față de țesăturile din lână. Pentru persoanele care suferă de alergii, un ciclu special elimină alergenii și curăță detergentul rezidual. Este disponibil și programul de spălare rapidă cu o jumătate de oră de spălare.

În imagine: Electrolux Inspiration EWF1408WDL de la Electrolux.

Cel mai afacerist

În loc de curățare uscată. La fel ca toate aparatele profesionale Electrolux Inspiration, are trei programe SteamSystem, ceea ce înseamnă mai puțin timp și mai puțin efort pentru călcat și curățare uscată. Programul privind bumbacul și materiale sintetice ( 35 și, respectiv, 21 de minute ) aproape fără călcare. Ciclul de curățare și împrospătare, conceput pentru a elimina mirosurile, înlocuiește curățarea uscată a jachetelor, pantalonilor, puloverelor și cămășilor, cu o durată de doar 16 minute. Funcția TimeManagement vă permite să setați singur timpul de spălare atunci când aveți cea mai mare nevoie de el. Și dacă ( spălarea peste noapte, de exemplu ) nu contează, puteți prelungi timpul de spălare și, în continuare, să folosiți mai puțină apă și energie.

În imagine: iQ 300 WS10G160OE de la Siemens.

Cel mai accesibil

Toate țesăturile. Umplere inteligentă Mașinile de spălat Siemens iQ300 ajută la spălarea completă a afacerii ( funcția de cămașă de afaceri ) pentru goths și rockeri ( un program pentru țesături mai întunecate ) pentru doamne delicate ( un program pentru lână și mătase ) și pentru excursioniști Programul Outdoor ajută la îngrijirea îmbrăcămintei exterioare, cum ar fi membranele de înaltă tehnologie. Funcția speedPerfect economisește timp, iar ciclul Super Quick reduce timpul de spălare Un program care spală obiectele ușor murdare în 30 sau 15 minute.

Citește mai mult  Grohe a organizat un cinema-brunch
Spălare rapidă Caracteristici speciale Preț
Indesit Innox Programul Rapid Cicluri de 9 minute și 30 de minute Încărcături de până la 8 kg, 14 programe, tipuri de pete selectabile ( pete de mâncare, cerneală, ruj, iarbă etc.. ) pornește ciclul de spălare prin simpla apăsare a unui buton Nou, în vânzare din vara anului 2013.
Bosch Sportline WLG2426 WOE Programe Super 30 ( 35 și 21 de minute și "Super 15" Sarcina maximă 5 kg, 14 programe, pornire întârziată de până la 24 de ore, adăugare de rufe în curs de spălare 1,990 Leu.
Hotpoint-Ariston Program de spălare rapidă timp de 30 de minute Încarcă până la 8 kg, 12 programe, îndepărtează petele, spălare ultra-sensibilă 14500 Leu.
Electrolux Inspiration EWF1408WDL Funcția TimeManager Dimensiune completă, sarcină de până la 10 kg, programe de abur, consum de energie cu 20% mai mic decât cel al aparatelor din clasa A+++, senzor de greutate 39990 Leu.
Siemens iQ 300 WS10G160OE Programul "Super Fast 15 sau 30 de minute, viteză de economisire a timpuluiFuncție perfectă Slim, încărcare de până la 5 kg, 14 programe ( inclusiv rufe închise la culoare și delicate ) și o pornire întârziată de până la 24 de ore 11 930 de Leu.
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: