Echipa 7 amenajează o baie cu Keuco

Echipa 7 a creat mobilier de baie din lemn în colaborare cu Keuco.

Team 7 a dezvoltat un concept de mobilier de baie în colaborare cu Keuco- Ediția Lignatur. Mobilierul din lemn natural a fost creat ca un omagiu adus profesionalismului în domeniul lavoarelor, oglinzilor retroiluminate, accesoriilor și robinetelor.

Mobilier de baie Edition Lignatur de Tesseraux + Partner. Fiecare piesă este realizată individual. Chiuveta simplă sau dublă cu lavoar integrat sau montat, piedestalurile, dulapurile și băncile sunt realizate din trei tipuri de lemn natural de înaltă calitate: stejar deschis, stejar Venetia, care are un aspect distinctiv datorită decorului natural de vierme de mare, și nuc.

Înainte de începerea producției de mobilier, trebuie efectuată o operațiune specială numită "vopsire pe lemn". Diferitele tipuri de lemn natural modelat folosite pentru mobilierul Edition Lignatur trebuie să se potrivească între ele.

Lavoarele realizate din Varicor sau ceramică pot fi combinate cu corpuri de baie din lemn prețios. Mixerul, care a fost proiectat special pentru chiuveta rotundă Varicor, este amplasat în centrul acesteia. Lavoarele pot fi combinate cu un robinet mixer de perete marca Keuco. Accesoriile de la Keuco completează aspectul armonios.

Oglinda iluminată are o funcție neobișnuită: poate fi atenuată și reglată de la alb cald la lumina zilei prin intermediul unei tastaturi cu senzor tactil. Astfel, lumina nu numai că se adaptează la starea de spirit a utilizatorului, dar și, de exemplu, atunci când se aplică machiajul, efectul poate fi văzut ca pe stradă, la birou sau într-un restaurant.

Citește mai mult  Jacob Delafon lansează o colecție pentru băi mici
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: