Geometria terasei

Noua colecție de baie Terrace de Jacob Delafon.

Terasă- o colecție de blocuri de construcție pentru orice dimensiune de cameră. Formele geometrice ale mobilierului fac ca piesele să fie ușor de combinat între ele. O gamă largă de dimensiuni, astfel încât puteți găsi modelul potrivit pentru orice baie. Iar finisajul din furnir de stejar ( și o gamă de 48 de nuanțe de lac lucios și mat ) fac ca interiorul să fie cu adevărat individual. Colecția include accesorii și mobilier de baie: lavoare și oglinzi, WC-uri și bideuri, rafturi și dulapuri.

Lavoarele Terrace sunt echipate cu sistemul Freedrain. Ieșirea de evacuare a deșeurilor familiare se află în partea din spate a bazinului de spălare. Deasupra există un buton de apăsare pentru deschiderea și închiderea ușoară a supapei de picior. O singură atingere- Iar ligheanul se umple cu apă. Sistemul este ușor de utilizat și ușor de curățat. Lavoarele suspendate sunt disponibile în 5 dimensiuni. XXL este, de asemenea, disponibil într-o versiune cu lățimea de un metru și jumătate, cu un bol dublu.

WC-uri și bideuri fără margini, mai igienice și mai ușor de curățat. Mecanismul economic de spălare consumă 2,6/4 litri de apă în loc de 3/6 litri de obicei. Capac WC cu funcție soft-close, scaunul poate fi îndepărtat pentru curățare.

Dulapuri cu sertare sub chiuvetă care se deschid prin simpla apăsare a unui buton. Uși de dulap cu mecanism de închidere ușoară.

Oglinzile au rafturi, iluminare încorporată și un comutator cu infraroșu.

Citește mai mult  Axor produce accesorii arhitecturale
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: