Maxim Morozov despre inovațiile în tratarea apei

Maxim Morozov, Jacob Delafon Senior Product Manager

Un purtător de cuvânt al companiei de renume mondial Jacob Delafon povestește povestea tehnologiei inovatoare a companiei, care are potențialul de a schimba filozofia din spatele apei. La urma urmei, muzica, puterea culorilor, confortul vizual și tactil în timpul scăldatului sunt la fel de importante ca și instalațiile sanitare de înaltă calitate.

Capul de duș Moxie de Jacob Delafon.

Despre cântatul la duș. Efectul pozitiv al cântatului este cunoscut de mult timp ca fiind atât asupra spiritului uman, cât și asupra corpului. Oamenii de știință americani au făcut cercetări și au descoperit că a cânta transmite pace și bucurie, ameliorează durerea și chiar prelungește viața. Cred că dimineața cântând la duș.. Amestecul perfect: tratarea apei plus muzica preferată și exprimarea personală.

Despre muzica din baie. Difuzorul wireless din interiorul dușului Jacob Delafon Moxie vă permite să ascultați muzică sau știri timp de 7 ore cu o singură încărcare. Poate fi sincronizat cu orice dispozitiv compatibil Bluetooth.. Vă puteți recepționa smartphone-ul, playerul MP3, tableta sau laptopul de la o distanță de până la 9 metri. Ansamblul magnetic rezistent la apă se blochează ferm în interiorul capului de duș, care are și 60 de capete de duș înclinate.

Cap de duș Flipside de Jacob Delafon. moduri unice de funcționare. Principala diferență cu noul nostru duș de mână Flipside Cap rotativ. În diferitele sale poziții, are patru funcții diferite ale gurii de scurgere ( în loc de obișnuitele fluxuri diferite care provin toate din aceeași gură de scurgere ). Capul de duș utilizează tehnologia inovatoare Flipstream acesta este cel care vă permite să schimbați modurile printr-o singură atingere.
O experiență de hidromasaj liniștită. Acordăm o atenție deosebită silențiozității sistemelor de hidromasaj, reducând nivelul de zgomot și vibrații, astfel încât nimic nu vă distrage atenția de la experiența plăcută a scăldatului. De obicei, căzile de baie cu hidromasaj produc un anumit zgomot din cauza vibrațiilor. Principalul avantaj al sistemelor noastre este faptul că sunt foarte silențioase.. Mai silențios chiar și decât o conversație normală.
Cada Doble cu hidromasaj Excellence de Jacob Delafon. Despre cromoterapie. ( orice cadă acrilică Jacob Delafon poate fi echipată cu cromoterapie ) terapia prin culoare;. Cum funcționează? O lampă plasată la nivelul ochilor va emite lumină în diferite nuanțe într-o anumită succesiune. Fiecare nuanță are propriul efect asupra corpului de la relaxant la revigorant. Culorile au efect și asupra stării noastre fizice: ( roșu ) reglează circulația sângelui, sistemul digestiv ( galben ) vederea ( verde ) și chiar ameliorează durerea ( turcoaz &#41 Și psihologic: ajută la insomnie ( verde ) cu anxietate ( violet ) stimulează activitatea de gândire ( galben ). Există moduri prestabilite: trebuie doar să apăsați un buton și veți obține lumina corpului dumneavoastră.
Citește mai mult  Planificarea băii. Tendințe.


Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: