O soluție pentru băi mici

Uneori, dimensiunea mică a băii dictează întreaga strategie de renovare. Cineva încearcă să economisească spațiu prin instalarea unei cabine de duș compacte. Dar iubitorii de relaxare în spumă pufoasă trebuie să se gândească bine. Riho a găsit soluția la problema spațiilor mici.

Cada de baie Delta de la Riho este o soluție bună pentru spațiile mici Riho. În primul rând, este înclinat, ceea ce în sine economisește spațiu. Al doilea dintre acestea este că lățimea peretelui este progresiv mai îngustă, de la 80 cm la 50 cm, ceea ce înseamnă, de asemenea, că se eliberează mai mult spațiu.

Compactitatea sa nu compromite bunăstarea Delta by Riho își îndeplinește pe deplin scopul și chiar mai mult. La cerere, cada Delta poate fi echipată cu funcții suplimentare și, de exemplu, cu experiența unui masaj.. De la shiatsu la masaj pentru picioare sau relaxați-vă în apa luminată. Unirea căzii cu un scut de sticlă de siguranță ( unul adecvat este disponibil în aceeași colecție ca și cada ) creează aproape o cabină de duș secțiunea largă a bolului este suficient de mare pentru a sta confortabil în el.

Citește mai mult  Cele mai rapide 5 mașini de spălat rufe
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: