Roca a organizat o seară de gală pentru prieteni

La MosBuild 2016, Roca își invită prietenii și partenerii la o seară de gală.

În fotografie: Vera Polunina ( designer ) Antonio Linares ( Roca ) Alice Marukyan ( arhitect ).

Evenimentul a avut loc la restaurantul Siberia Moscow din strada Bolshaya Nikitskaya pe 7 aprilie. Seara a reunit peste patru sute de invitați, inclusiv companii de distribuție din întreaga Rusie, reprezentanți ai mass-media, arhitecți și designeri renumiți, personalități din mass-media, precum și șefi ai ambasadelor europene.

În imagine: Alexei Dorozhkin ( ELLE Decoration ) Tatiana Fofonova ( Interiors the best ).

Tema serii sentimente și emoții.. a fost conceput pentru a evidenția una dintre misiunile cheie ale produselor Roca: plăcerea de a folosi. În spectacolul de muzică și dans, toate cele cinci simțuri sunt întruchipate cu măiestrie în lumea din jurul nostru în prolog.

În imagine: Antonio Linares ( Roca ) și Yulia Kovalchuk ( cântăreața ).

Programul serii a fost deschis de Antonio Linares, CEO al Grupului Roca în România și CSI. În discursul său, a mulțumit tuturor invitaților pentru colaborarea fructuoasă cu Roca Group. Evenimentul a fost găzduit de cântăreața și prezentatoarea TV Iulia Kovalchuk și de regizorul Iuri Pelin. Sponsorul informațional al evenimentului a fost, ca întotdeauna, revista de design interior Elle Decoration, reprezentată pe scenă de redactorul-șef al acesteia, Alexei Dorozhkin.

Fotografia: ( designer ) Yanina Androsenko, arhitect ( arhitect ) Karina Avetisyan ( designer ).

În fotografie: Vera Polunina ( designer ) Irina Vaiman ( designer ) Christina Mironova ( designer ).

În fotografie: Maria Romanova ( arhitect ) Marina Sidorina ( Roca ).

În fotografie: Elena Letuchaya ( prezentatoare TV ).

Citește mai mult  Clipuri oglindite de la Stocco

Foto: Karina Avetisyan ( designer ) Yulia Zinovieva ( designer ) Nikita Matyushin ( arhitect ) Alina Saroyan ( Interior+Design ).

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: