Schimbarea generațiilor

Linii netede și armonie cu natura. Colecția de baie Milestone de la Villeroy & Boch.

Aveo- O colecție populară de accesorii sanitare și mobilier de baie. Pentru Villeroy& Boch a fost proiectat de arhitecții de la Conran& Parteneri în 2003. Aveo New Generation, la timp pentru a 10-a aniversare.

Chiuveta rotunjită a devenit mai ușoară, rămânând în același timp la fel de încăpătoare valoroase pentru spații mici. Montaj suspendat sau instalare pe blatul de lucru. Revărsare ascunsă și supapă de fund ceramică opțional. Lățime: 50, 60 și 70 cm.

Aveo New Generation WC vine cu un scaun nou. Din punct de vedere vizual, este mai subțire decât înainte și are aceleași caracteristici ca și înainte mai mult. Funcția de închidere moale coboară capacul ușor și silențios, iar funcția de eliberare rapidă permite îndepărtarea rapidă și ușoară a scaunului pentru curățare.

Cada de baie Aveo New Generation din compozit Quaryl®. Acesta permite modelarea modelelor fără cusături de îmbinare. Material ușor de întreținut, durabil, cald și confortabil. De asemenea, este aproape antiderapant. Cada de ultimă generație Aveo Freestanding Aveo poate fi extinsă cu un sistem de hidromasaj.

Mobilierul este format din chiuvete, comodă și dulap. Formele lor simple sunt accentuate de liniile fluide ale obiectelor sanitare. Minimalistă în întregime: chiar și mânerele de pe uși și sertare sunt omise. Ușor de deschis datorită adânciturilor de pe părțile laterale ale mobilierului.

Disponibil în stejar deschis și închis. Model de suprafață neobișnuit care amintește de o pânză de in. Oglindă de perete cu iluminare LED. Luminozitatea este controlată de un comutator tactil.

Citește mai mult  Concurs internațional de design jumpthegap®
Luați în considerare celelalte colecții de la Villeroy& Boch.
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: