HP produce multimedia pentru afaceri

HP a lansat o serie de PC-uri și monitoare multimedia comerciale.

HP Elite S270c- monitor Primul disponibil în comerț cu ecran curbat. O imagine poate fi transmisă instantaneu de pe un smartphone sau o tabletă pe ecranul Full HD 1920 x 1080 prin conexiune MHL. Echipat cu patru difuzoare DTS Audio, tehnologia sa inteligentă încorporată reduce costurile de energie. Lămpile de afișare cu LED-uri sunt fabricate fără mercur, sticla ecranului este fără arsenic. Monitorul are un finisaj elegant negru și argintiu și este conform cu standardele ENERGY STAR și TCO.

PC-ul compact HP 260 Desktop Mini are toate caracteristicile și capacitatea de extindere de care aveți nevoie. Echipat cu procesorul Intel® 2 din a patra generație și adaptorul grafic Intel HD Graphics 4400. Accesoriile HP Desktop Mini oferă o gamă largă de opțiuni de scalabilitate și conectivitate. Calculatorul Desktop Mini poate fi comutat direct de la tastatură și este echipat cu conectori DisplayPort 1.2 și VGA pentru conectarea a două ecrane Full HD, precum și 6 porturi USB pentru funcționarea cu perifericele.

Mini PC-ul compact și puternic HP ProDesk 400 Desktop este ieftin, dar este echipat cu tot ce aveți nevoie, inclusiv diferite accesorii, tehnologie și o gamă de sisteme de operare. Micuța stație de lucru poate fi amplasată oriunde și dispune de un procesor Intel® 2 de generația a patra și de un adaptor grafic Intel HD Graphics 4400. O gamă largă de opțiuni de conectivitate este oferită de DisplayPort 1.2 și VGA pentru conectarea a două ecrane Full HD și șase porturi USB pentru dispozitive periferice. Tehnologia HP BIOSphere securizează datele cu autentificare și parole personalizabile la nivel de BIOS. Suport M-Interface.2 activează rețeaua fără fir. Funcțiile Wake-On-LAN oferă personalului IT o capacitate de bază de gestionare a dispozitivelor.

( 21,5" ecran ergonomic HP ProOne 400 G1 54,61 cm ) cu un nivel ridicat de performanță și robustețe. Un suport funcțional și suporturi de perete VESA permit poziționarea comodă a computerului. Informațiile de pe dispozitiv sunt protejate de tehnologia HP BIOSphere cu HP Client Security și HP Trust Circles. Procesor Intel® Core™ Generația a 4-a8 vă permite să lucrați eficient la sarcinile curente. Un ecran lat de 21,5 inchi cu suport pentru gesturi Multi-Touch vă permite să profitați din plin de Windows 8.1.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: