lampa cu șarpe

Un candelabru pliabil realizat de unul dintre cei mai renumiți designeri de iluminat din lume, Ingo Maurer ( Ingo Maurer ).

Designerul german Ingo Maurer ( Ingo Maurer ) a creat corpuri și sisteme de iluminat neconvenționale de peste 40 de ani. Una dintre ideile sale originale Lampă de masă Zufall.

Designerul Ingo Maurer a început să producă corpuri de iluminat în 1966 și și-a lansat propriul brand.În ciuda faptului că Maurer nu a studiat niciodată designul sau arhitectura, este unul dintre cei mai influenți autori în domeniul corpurilor de iluminat și stabilește continuu tendințele.Este abordarea creativă a designerului de a crea nu doar un singur corp de iluminat, ci o soluție de iluminat pentru spațiu. Lucrările lui Maurer folosesc adesea materiale și tehnologii inovatoare.

Zufall înseamnă "șansă" în germană, «caz", Pentru că se poate îndoi după bunul plac atât în mod întâmplător, cât și în mod deliberat – la discreția proprietarului.

Carcasa flexibilă, viu colorată, seamănă cu un șarpe – este fabricată din silicon și poate fi modelată și înnodată la propriu. LED-urile de la capătul carcasei pot aranja accentele de iluminare în diferite moduri.

Spre deosebire de corpul de iluminat mobil, baza de 15×15 cm este fabricată din DuPont™, un material stabil și robust Corian®. Utilizarea acestui material conferă bazei ușoare Zufall stabilitatea necesară.

Citește mai mult  Niveluri de lumină Axo Light
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: