Lumină brutală

Colecția de corpuri de iluminat Balis de la DCW Editions este acum disponibilă în showroom-urile CA-Project

Corpurile de iluminat Balis sunt potrivite pentru toate mediile, chiar și pentru cele mai extreme. Lămpile DCW Editions pot face față la zăpadă, ploaie, vânt puternic și soare arzător. Agățați-l pe terasă sau în camera de zi, folosiți-l lângă piscină sau pe gazon. Șapte linii de lămpi cu diferite configurații de lămpi la alegere.

Prototipul Balis datează din 1967- sistem de iluminat foarte durabil utilizat în uzinele petrochimice, pe platformele petroliere și în interiorul supertankerelor. Și ar putea chiar să supraviețuiască exploziilor care au avut loc acolo. Istoria robustă necesită materiale durabile și de lungă durată. Noua colecție folosește sticlă borosilicată ( policarbonat metacrilat coextrudat ) oțel inoxidabil, aluminiu anodizat. Design brutal pus în valoare de finisajul argintiu, cupru sau auriu. Căutați colecția în showroom-urile CA-Project.

Citește mai mult  Cum se temperează oțelul
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: