Casa brutală pentru tine: designerul Serghei Nasedkin

O casă de țară joasă și robustă ar putea fi descrisă prin vechiul adagiu "casa mea este castelul meu", dacă nu ar fi vorba de ferestrele mari de pe toată fațada. Există, de asemenea, un felinar de sticlă în tavan.

Proiectul de casă de țară al designerului Serghei Nasedkin, participant la concursul "Cel mai bun design interior rezidențial".

Această soluție Un exemplu foarte rar de arhitect care își proiectează propria casă. Casa are un exterior brutal și oarecum amenințător: o fațadă puternică și robustă, cu maro închis și linii severe. Cu toate acestea, cea mai elocventă mărturie a caracterului și a stării de spirit a unei case este în camera de zi. Camera de zi din această casă are multe ferestre mari În timpul zilei, este aproape întotdeauna inundată de lumină naturală; o masă mare, proiectată pentru o familie mare sau o companie. În fotografie, lângă masă se află o canapea confortabilă, câteva fotolii și un televizor suspendat. Detaliu interesant: există o fereastră în tavan. Camerele de zi sunt rareori decorate în culori întunecate, ca în această casă, dar aici interiorul nu arată sumbru. Este animat de lumina soarelui și de peisajul din afara ferestrei, care se schimbă în funcție de anotimp.

Citește mai mult  Apartament pentru familie: designerul Vyacheslav Dobryakov
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: