Natalia Homer despre principalele tendințe în domeniul iluminatului

Ce este la modă astăzi?? Ce știri ar trebui să acorde o atenție deosebită vizitatorilor principalei expoziții rusești de lumină, care va avea loc între 10 și 13 noiembrie? Natalia Gomer, manager de proiect al Interlight Moscow powered by Light+Buiding, spune.

Lumină pentru viață

Una dintre principalele tendințe în domeniul iluminatului.. este, fără îndoială, ( LED ) iluminat în interior. Cred că această tendință este determinată de o altă tendință Raportul cost-eficacitate. La urma urmei, LED-urile consumă foarte puțină energie și durează aproape o veșnicie. Expoziția de LED-uri la târgul nostru comercial una dintre cele mai mari. Așadar, este o tendință disponibil la.

Abordare individuală

Următoarea tendință este control de dimming variatoarele pot fi, de asemenea, programate pentru a diminua sau intensifica intensitatea luminii. Tendința nu se referă doar la economia notorie, ci și la estetică. Pentru a explica mai bine popularitatea variatoarelor, voi menționa imediat următoarea tendință- Iluminat în trepte sau prin utilizarea mai multor surse de lumină, prin utilizarea iluminatului de deasupra capului, a corpurilor de iluminat de perete și de podea, a iluminatului încastrat și ascuns. Și este interesant de văzut cum luminile încetează să mai fie o sursă de lumină și devin un obiect decorativ.

Prin reglarea nivelurilor de lumină pe unul sau mai multe niveluri, puteți experimenta în mod constant cu ambianța interiorului dumneavoastră. De exemplu, reduceți luminile de deasupra capului și lăsați iluminatul imaginii și iluminatul pe podea, obținem o atmosferă confortabilă de acasă. Și prin iluminarea luminii principale la sosirea oaspeților, putem crea o atmosferă festivă. În plus, poate fi programat controlul dimmerului – iată următoarea tendință Casă inteligentă, care vă permite să controlați nu numai iluminatul și economisirea energiei, ci și clima, ventilația, dispozitivele audio și video. Proporția de expozanți la târgul nostru este în creștere în fiecare an – am amenajat chiar un pavilion separat pentru ei, sub titlul "Building Automation and Electrical Engineering". Anul acesta va fi în sala 1.

Citește mai mult  Lumina naturală

Dacă vorbim despre corpurile de iluminat în sine, principalele tendințe pot fi ilustrate prin exemplul corpurilor de iluminat ale expozanților de la Intleright București.

Întoarcerea la natură

Culorile și formele naturale, construcția ușoară și utilizarea de materiale naturale sunt evidente în corpurile de iluminat suspendate ale companiei daneze VITA, care sunt realizate din plastic, oțel, hârtie și pene. În cadrul expoziției noastre Interlight București 2015 din noiembrie, VITA va prezenta pentru prima dată o colecție în ediție limitată de corpuri de iluminat Silvia de culoare aurie, care a fost lansată pentru a coincide cu aniversarea de cinci ani a modelului. Silvia în stilul scandinav recunoscut cartea de vizită a mărcii daneze. A fost lansat în 2010 și este în continuare cel mai bine vândut produs Vita. Silvia, cu structura sa netedă, stratificată și netedă, amintește de un con și oferă o lumină difuză moale. Sursa de lumină nu este vizibilă din niciun unghi, astfel încât poate fi utilizată ca pandantiv, lampă de masă sau lampă de podea. Arată grozav în majoritatea interioarelor atât în grup, la înălțimi diferite, cât și individual. Corpul de iluminat este disponibil în culorile alb, argintiu, cupru și negru-auriu ca parte a unei colecții aniversare în ediție limitată.. în aur.

Vintage și postmodern

Compania spaniolă LEDs C4 va prezenta o nouă colecție în stil vintage. Când firma de design Lluscá&Santolaria a fost însărcinată să dezvolte o altă colecție vintage, a decis să adopte o abordare postmodernistă a proiectului, înlocuind lampa Edison cu o lampă cu LED. Design – Este un joc în care totul nu este așa cum pare. Ceea ce pare vechi este de fapt modern. Baza este corpul de iluminat în sine, iar becul nu emite lumină, ci doar o reflectă. Paradoxal: o lampă fără bec continuă să strălucească ca prin farmec. Designerii au dezvoltat diferite elemente ale colecției, care este distinct modulară. Jocul continuă, iar bazele emițătoare de lumină pot fi echipate cu o varietate de abajururi interschimbabile și/sau diferite abajururi de lămpi Edison. Combinație- o mulțime de . O gamă de culori și forme sunt concepute astfel încât corpurile de iluminat să pară că au fost scoase dintr-un dulap sau dintr-un magazin de antichități.

Citește mai mult  O jumătate de duzină de produse noi la Decor Bourgeois

Minimalism

Această tendință este perfect ilustrată de un candelabru cu pandantiv Twist al celebrului brand spaniol MANTRA. Lumina cu un plafon de alabastru un exemplu izbitor de minimalism și frumusețe înghețată în mișcare.


Expoziția Interlight Moscow va avea loc în perioada 10-13 noiembrie, în Expocentre.

Ia-ți biletul de invitație prin link.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: