Niveluri de lumină Axo Light

Marca italiană Axo Light pariază pe iluminatul în cascadă. La Light + Building 2012, brandul va prezenta două noi game de candelabre cu un twist modern.

Noua serie de corpuri de iluminat de tavan Explo de la Axo Light va fi prezentată în această primăvară la Light + Building. Caracteristica specială a modelului – mai multe abajururi și pandantive de cristal plasate la înălțimi diferite. Conform concepției designerului Manuel Vivian ( Manuel Vivian ) designul simbolizează "explozia de sticlă și lumină".
Patru compoziții diferite din care puteți alege – înălțimea sau poziția elementelor poate fi modificată pentru a se potrivi gustului clientului, iar numărul de elemente poate fi mărit sau micșorat.

Un alt produs nou prezentat la târg este seria reînnoită de candelabre Spillray, care reprezintă o continuare a gamei de produse Spillray. În afară de modelele cu 6, 10 și 12 lămpi, colecția include acum și modele cu 20, 26 și 30 de lămpi. Abajururile neobișnuite, în formă de pahare, formează o compoziție liniară sau în cascadă. Materialul este realizat din sticlă transparentă Disponibil în culorile: incolor, gri, portocaliu sau roșu.

Aruncați o privire la alte produse Axo Light.
Citește mai mult  Cercul însorit
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: