Sub semnul Gemenilor

Serien a lansat o nouă lampă mobilă care poate fi "întinsă" și care poate ilumina în mod egal atât o masă mică, cât și o masă largă.

Un nou produs de la brandul german Serien- Twin ( Engleză. – «gemeni" ) expus la Euroluce 2011. Numele provine de la faptul că există două abajururi.

Caracteristica principală a modelului – Puterea a două jumătăți se apropie sau se îndepărtează unul de celălalt. Acest lucru permite lămpii, care este recomandată pentru utilizarea în zonele de luat masa, să ajungă la masa de luat masa chiar și atunci când blatul mesei este mare. Articulațiile flexibile între cele două părți ale corpului de iluminat asigură această flexibilitate.

Cadrul din aluminiu cromat al Twin și cablurile servesc ca elemente de suspensie, pe lângă funcția lor principală. Difuzoare din sticlă acrilică albă translucidă pentru o lumină moale, fără umbre.
Trebuie remarcat faptul că acesta nu este primul corp de iluminat mobil din gama fabricii. Colecția de candelabre Zoom, de exemplu, se remarcă prin flexibilitatea sa dimensională.

Explorați toate corpurile de iluminat de la Serien.
Citește mai mult  Portret de candelabru
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: