Alexei Nikolashin despre minimalism

Ce materiale și culori sunt folosite pentru a crea interioare minimaliste?? cum se schimbă acest stil în timp? Arhitectul Alexei Nikolashin explică prin exemple din lucrările sale

Despre specializare. Am început cu minimalismul și încă îl iubim. De-a lungul anilor, minimalismul nostru a devenit mai confortabil și mai cald, dar regula de bază, și anume abordarea arhitecturală în toate, atât în interior, cât și în exterior, nu s-a îndepărtat. Astăzi, am dezvoltat un nou stil care satisface toate gusturile contemporane și care este foarte apreciat de clienți, deoarece este foarte cald, confortabil și confortabil. ( Dar unii încă numesc interioarele noastre un spital ). În ultima vreme, multe familii cu copii ne-au comandat interioare, uneori cu mulți dintre ei, și sunt mulțumiți atât de stilul nostru modern, cât și de minimalismul nostru confortabil.

Despre interioarele publice. Tocmai am terminat noua clădire a Băncii Moscovei din centrul istoric, pe strada Rozhdestvenka, chiar vizavi de Institutul de Arhitectură. Ni s-a încredințat realizarea interioarelor, care sunt foarte moderne și foarte ușoare. Clădirea nu a fost proiectată de noi, ci de Mosproject. Suprafața totală a interioarelor−15 mii. pătrat. ! Clădirea s-a dovedit a fi un atrium uriaș pe șase etaje, cu un acoperiș de sticlă. ( Ceva ca un GUM ). Am fost foarte interesați să lucrăm cu acest tip de spațiu. Materialele au fost destul de simple: vopsirea pereților, gresie porțelanată lucioasă pe podea și un covor. Tehnica noastră principală abordarea arhitecturală a interioarelor, cu planuri, lumină, materiale. Pe de o parte, totul a fost păstrat foarte simplu, dar pe de altă parte Este evident că aici a fost vorba de munca unui arhitect, dar nu de cea a unui designer sau decorator.

Citește mai mult  Romantism floral în saloane MANDERS

Despre proiectele private. Am terminat recent interiorul unui apartament în Novy Arbat. Suprafața totală a apartamentului este de 180 de metri pătrați. Doar dormitorul, baia și garderoba au fost făcute private, în timp ce restul spațiului.. general, care trece de la bucătărie la living, de la living la sufragerie, de la sufragerie la zona șemineului. Am lucrat în minimalism, dar cu așa-numitele materiale calde, fără rigiditate. Podeaua.. stejar albit, cu o notă de lapte. Lemnul, furnir de nuc american, domină și lambriurile din baia de oaspeți, care nu a putut fi dat la o parte, așa că întreaga poveste de interior a început să se desfășoare în jurul lui. Ideea principală a interiorului, din nou una arhitecturală, este ideea de volum. Combinația de materiale naturale: pereți de bazalt gri, podea de stejar albită, decor de nuc american este foarte bună. La acestea se adaugă diferite texturi și modele de covoare și mobilier.


Citiți interviul complet pe

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: