ARCH București 2015 s-a încheiat

Cea de-a XX-a ediție a Expoziției Internaționale de Arhitectură și Design ARCH București s-a încheiat la 31 mai. Este timpul să rezumăm rezultatele.

Principalul eveniment din viața arhitecturii rusești Expoziția ARCH București 2015 – A durat cinci zile, timp în care peste 22.000 de persoane au vizitat Casa Centrală a Artiștilor de pe Krymsky Val. În cadrul celor șapte secțiuni ( ARHITECTURĂ, ARH/MARKET, ARH/TEHNOLOGII, Soluții interioare și exterioare, Lumina în arhitectură, Detalii, GARDEN Fest ) expoziții, tururi ghidate, evenimente profesionale.

Camera confortabilă de la primul etaj a găzduit proiectul de Arhigrafie. Aici au fost expuse desene de arhitectură realizate manual care au participat la concursul cu același nume organizat de site . Expoziția a fost susținută de arhitectul șef al Moscovei, Serghei Kuznetsov. Câștigătorii vor fi anunțați și premiați în cadrul ceremoniei PinWin pentru cel de-al șaselea sezon 4 iunie.

În imagine: Serghei Kuznetsov, arhitect șef al Moscovei, membru al juriului ArchGraphics, și Ekaterina Shalina, curator al proiectului, redactor-șef al site-ului web .

Una dintre cele mai remarcabile expoziții a fost LIGHT PROJECT, dedicată teoriei și practicii designului de iluminat. În zona de expoziții au putut fi admirate instalații foto și de artă, icoane celebre ale designului, precum și o sesiune de terapie cu lumină.

Forumul "Politici arhitecturale" a fost un eveniment important al expoziției, împărțit în cinci teme: dezvoltarea teritoriului, zone industriale, construcția de panouri, birouri tinere sub marca NEXT! și o expoziție de arhitectură pentru copii. Aici au fost prezentate proiecte majore de dezvoltare, modele de clădiri rezidențiale noi. Expoziția NEXT a fost una dintre cele mai bune expoziții, potrivit vizitatorilor!, unde tineri arhitecți promițători și-au prezentat proiectele și instalațiile. Curatorul proiectului NEXT a făcut un tur pentru jurnaliști! Elena Gonzalez.

Citește mai mult  Wood Works are loc în luna mai

Expoziția celui mai bun birou de arhitectură al anului "Ostozhenka" a fost organizată în holul de la primul etaj. Panglici suspendate din tavan în unghiuri diferite, cu modele rupte pe ele, au format trei imagini diferite din trei puncte de vedere diferite: literele numelui, planul general al districtului Ostozhenka și logo-ul atelierului.

La parter, expoziția va fi deschisă de proiectul Muzeului de Arhitectură Modernă, curatoriat de ARCH București Spectacolul a fost organizat de Bart Goldhorn pentru a sărbători cea de-a 20-a aniversare a evenimentului. Ideea din spatele expoziției a fost de a expune obiecte și desene de proiecte puțin cunoscute «Jumătate de pod al speranței" Timur Bashkayev, Palatul acvatic al lui Serghei Kuznetsov și o machetă a Muzeului de desen din Berlin de Serghei Choban.


Citește mai mult despre expoziția "ARCH Moscow 2015" vezi site-ul oficial.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: