ARCH București 2014 s-a încheiat

La 25 mai s-a încheiat cea de-a 19-a expoziție internațională ARCH București și cea de-a 4-a ediție a Bienalei de arhitectură de la București.

Timp de cinci zile, Casa Centrală a Artiștilor de pe Krymsky Val a devenit din nou centrul vieții arhitecturale. Tema principală a expoziției "ARCH Moscow", care a avut loc aici în perioada 21-25 mai Au fost desemnate cartierele. La standuri s-a discutat despre cartierele tipice și modalitățile de schimbare a acestora, despre relația dintre locuitorii orașului și metropolă.. «limba" layout-uri și proiecte- și un amplu program de afaceri.

În cadrul expoziției Arch Moscow 2014 Un grup de site-uri a dezvăluit un proiect special o expoziție de desene de arhitectură realizate manual "Archigraphy". Aici au fost premiați participanții la concursul cu același nume organizat în format online de către site .

Alături de Archigraphy, o expoziție a mobilierului iconic Cassina proiectat de Le Corbusier ( Le Corbusier ) Charlotte Perriand și Pierre Jeanneret ( Pierre Jeanneret ).

Vedetele invitate au încântat publicul cu prestațiile lor. Într-o zi, în sala de conferințe a Casei Centrale a Artiștilor, s-a putut asculta o conferință a maestrului în arhitectură și design Claudio Silvestrin ( Claudio Silvestrin ) pe tema "Frumusețea va salva lumea. Mai târziu în cursul zilei, Christian Sieger ( Christian Sieger ) coproprietar al Sieger Design, o companie germană de design bine-cunoscută, a vorbit despre tendințele globale în materie de design de baie și veselă. Fiica sa, Pernette Perriand-Barsac ( Pernette Perriand-Barsac ) și cercetătorul ei principal, Jacques Barsac ( Jacques Barsac ) au venit să vorbească despre opera legendarei Charlotte Perriand ( Charlotte Perriand ).

Citește mai mult  Bosch macină fără praf

Tinerii autori au prezentat un proiect bazat pe o curte tipic rusească. În curte se află un rând de cutii cu vizor, care amintesc de vechile cinetoscoape. Pe fațadele cutiilor, au pus fotografii ale unor curți reale cum arată acum. Și în interior au pus machete ale acelorași curți.. Ce pot fi.

Detalii despre programul expoziției ARCH București Căutați-o pe site-ul oficial.
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: