BenQ creează un monitor pentru creativi

BenQ introduce monitorul cu culori precise SW2700PT pentru profesioniștii creativi.

BenQ, renumitul producător de ceasuri digitale BenQ, a creat un instrument profesional pentru toți profesioniștii creativi designeri, arhitecți, vizualizatori, fotografi. SW2700PT este un monitor color pentru toți cei care lucrează cu culori. Monitoarele convenționale nu sunt cunoscute pentru redarea clară a nuanțelor de culoare, în timp ce această noutate are un factor de fidelitate a culorilor de Delta E ≦ 2, ceea ce indică o fidelitate extrem de ridicată a culorilor.

Fiecare BenQ SW2700PT este calibrat din fabrică, dar vă puteți personaliza monitorul pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră profesionale. BenQ a dezvoltat un software special Palette Master Element- Descărcați-l de pe site-ul oficial și calibrați monitorul cu ajutorul dispozitivului de calibrare. Urmați instrucțiunile de pe site-ul nostru web "Documentație și software". În plus, unele opțiuni de meniu OSD pot fi personalizate, astfel încât să puteți selecta "la comandă" pentru a se potrivi preferințelor dvs. personale modul de culoare, luminozitatea, contrastul, claritatea, temperatura de culoare etc.. Vă rugăm să utilizați manualul de utilizare pentru.

Monitor cu diagonală mare de 27". Dacă doriți, puteți plasa bara de instrumente direct pe ecran pentru o manipulare mai ușoară a imaginii. Dacă strălucirea și reflexia vă stau în cale Profitați de viziera de protecție cu acoperire interioară de catifea care vine împreună cu monitorul. Pentru a lucra mai rapid cu monitorul, pentru a accesa instantaneu setările, pentru a comuta între moduri, instalați o unitate de control externă în locul special prevăzut în suportul monitorului. BenQ SW2700PT este proiectat ergonomic pentru a se potrivi confortabil pe birou, configurați-l rapid, treceți-l în modul portret dacă doriți și utilizați modul alb-negru pentru a transforma fotografiile color în alb-negru prin simpla apăsare a unui buton.

Citește mai mult  Maria Serebryanaya și Sergey Makushev: Glamour a devenit sinonim cu chic

Dacă petreceți ore întregi stând în fața unui monitor, modul Low Blue Light reduce expunerea la lumina albastră și oboseala ochilor. Iar tehnologia de iluminare fără pâlpâire oferă iluminare de fundal fără pâlpâire la toate nivelurile de luminozitate.

Monitor BenQ SW2700PT ( 2560X1440 ) rezoluție QHD cu 109 pixeli pe inch. Tranzițiile cromatice fluide și reproducerea naturală a culorilor sunt permise de un panou IPS pe 10 biți și de calibrarea hardware cu LUT-uri 3D pe 14 biți. Acoperirea culorilor Adobe RGB este de 99%.Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: