Canon face fotografierea cu DSLR-ul și mai ușoară

Canon a lansat modelul EOS 1200D pentru fotografii entry-level, echipat cu EOS Assistant.

EOS 1200D de la Canon- Un nou DSLR conceput special pentru persoanele care încep să facă fotografie digitală. Primul aparat foto Canon cu aplicația însoțitoare "EOS Assistant ( EOS Companion ) pentru dispozitive mobile. Datorită sfaturilor sale utile, a tutorialelor video și a materialelor de instruire, este ușor și simplu de utilizat. Aplicația vă va sugera cele mai bune moduri pentru diferite tipuri de fotografii și vă va oferi sfaturi despre cum să remediați greșelile și să rezolvați cele mai frecvente probleme.

Senzorul de imagine Canon APS-C CMOS de 18 megapixeli și procesorul DIGIC 4 captează imagini de înaltă calitate. Fotografii clare chiar și în condiții de iluminare slabă. Autofocalizare în nouă puncte pentru detalii. Fotografiere continuă rapidă pentru subiecți în mișcare- la îndemână la petreceri și în mișcare. Modul inteligent al scenei selectează cea mai bună combinație de setări.

EOS 1200D vă permite să filmați filme Full HD. O funcție Video Snapshot vă permite să înregistrați o serie de clipuri video scurte și apoi să le combinați automat într-o singură imagine. Fotografiile pot fi procesate cu ajutorul unei game de filtre de imagine încorporate: efect de ochi de pește miniatural, Efectul Toy Camera și multe altele. Poate fi folosit înainte sau după ce este făcută fotografia. Echipat cu un ecran LCD de 7,5 cm ( 3,0 in ) rezoluție 460k. puncte.

Citește mai mult  Premiul Internațional de Design 2015: Grăbiți-vă să vă înscrieți
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: