Kärcher face curățenia mai ușoară

Kärcher a implementat cea mai recentă dezvoltare a gamei Full Control Plus RAC, care rezolvă o gamă largă de aplicații, de la îndepărtarea murdăriei de pe fațadele de piatră la curățarea delicată a mobilierului din rattan.

Linia Kärcher Full Control de unități de înaltă presiune se adaugă la gama de produse. Noile modele Full Control Plus sunt lansate pe piață cu o gamă extinsă de funcții care fac curățarea pietrei, betonului, plăcilor ceramice, lemnului, sticlei și mașinilor și mai convenabilă și ajută la minimizarea erorilor de setare.

Gama Full Control, care se află pe piață de aproximativ un an, a cucerit clienții cu motoarele sale fiabile și durabile, răcite cu apă, cu o ergonomie îmbunătățită și cu "indicații" practice presiune opțională.

Articole noi pentru 2017., K 5 și K 7 Full Control Plus, echipate opțional cu Power Gun Plus cu afișaj LCD și tub de pulverizare Multi Jet "3 în 1", care oferă o serie de avantaje. Mașinile din versiunea Premium sunt echipate suplimentar cu o rolă de furtun confortabilă. Accent pe ergonomia modelului.

K 5 Full Control Plus, cu o presiune de până la 145 bar, are o capacitate de până la 500 l/h. Capacitatea modelului mai puternic K 7 Full Control Plus cu până la 180 bar este de 600 l/h.

Citește mai mult  Yulia Prygunkova: IKEA își dezvăluie cărțile de joc
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: