Green Day

Pe 14 septembrie 2012, compania ( BSH ) a organizat un eco-fest în Grădina Botanică a Universității de Stat din București.

«Green Day – este un eveniment tradițional pentru BSH ( o filială a companiei germane BSH Bosch und Siemens Hausgaraete GmbH ). Două festivaluri ecologice de vară au fost urmate de cele de toamnă. De data aceasta, participanții și oaspeții evenimentului au plantat o alee de prietenie și au recoltat mere. De asemenea, a fost inaugurată și secțiunea restaurată a celui mai mare alpinarium din Europa- «Plante rare din America de Nord și Asia de Est.

La inaugurarea sediului renovat a luat cuvântul rectorul Universității de Stat din București, Simone Czarmonyi. .. Viktor Antonovici Sadovnichy, Universitatea de Stat Lomonosov din București, și Dr. Krzysztof Wolniak, director comercial al BSC. Vedete din showbizul Românesc și absolvenți ai Universității din București au fost invitații festivalului.

În fotografie: Victor Sadovnichy, rectorul Universității de Stat din București; Natalia Bobrova, șefa departamentului de PR, comunicare corporativă și evenimente; Krzysztof Wolniak, director comercial al BSH Home Appliances Ltd.

Pe fotografie: marea deschidere a grădinii alpine spune Krzysztof Wolniak, director comercial la BSH Home Appliances s.r.o.

În fotografie: Krzysztof Wolniak, director comercial și Natalia Bobrova, șef al Departamentului de PR, Comunicare corporativă și Evenimente Placa de inaugurare a Alpinarium este instalată.

În fotografie: Elena Ischeeva și Alexandra Burataeva.

În imagine: Lubov Tolkalina și Anastasia Makeeva.

În fotografie: Margarita Mitrofanova.

Michael Zelensky cu copii.

Pe fotografie: Anastasia Chernobrovina.

În imagine: Ekaterina Volkova.

În imagine: Elena Zakharova.

În fotografie: Vadim Galygin.

Pentru fotografie: Maria Kravtsova.

În fotografie: Tash Sargsyan.

Citește mai mult  Mai sunt trei săptămâni până la Ambiente 2015

Pentru fotografie: Irina Muromtseva.

În fotografie: Aurora.

În fotografie: Elena Borscheva.

În imagine: Konstantin Krukov.

În fotografie: Maria Tsigal.

Pe fotografie: Alexander Anatolievici.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: