Kärcher vă invită la un magazin interactiv

Primul magazin interactiv din lume de mașini de curățare Kärcher pentru uz casnic se deschide în Aviapark, București.

Inaugurat pe 4 februarie 2016, magazinul de 55 de metri pătrați al mărcii Kärcher.. utilizează o abordare complet nouă a vânzărilor pe mai multe canale, inițiată în România, în special de Kärcher. Magazinul combină avantajele cumpărăturilor online și offline. Pentru cei cărora le place să facă cumpărături online, pot urmări demonstrațiile și pot compara performanțele echipamentelor care le plac. Iar cei care au nevoie să atingă și să vadă produsele în persoană se pot familiariza cu modelele expuse în magazin și pot adresa o întrebare unui consilier profesionist. A doua zi după achiziție, bunurile sunt livrate la adresa cumpărătorului de către serviciul de livrare propriu al Kärcher. Această abordare de vânzare este foarte eficientă: magazinul, care nu are un depozit mare, a vândut un număr record de aparate Kärcher, conform statisticilor de luna trecută.

Președintele Alfred Kärcher GmbH & Group a vizitat inaugurarea magazinului de marcă KG Christian May ( Christian May ). Potrivit acestuia, apariția unui nou format de magazin la București este cel mai bun răspuns la cerințele actuale ale societății moderne și confirmă potențialul economic ridicat al Rusiei, care este una dintre primele cinci țări în ceea ce privește vânzările de aparate Kärcher.

Citește mai mult  Câștigătorii ArchiDigitalArts 2
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: