Mai simplu, da, mai bine

Zi și noapte în gama Simplicity de electrocasnice Gorenje. Previzualizare a IFA septembrie 2013.

Gorenje Simplicity o nouă colecție de aparate pentru bucătărie și baie: de la cuptorul cu microunde și frigider la mașina de spălat și uscătorul de rufe. Se concentrează pe caracterul practic. Toate produsele noi includ doar funcțiile pe care oamenii le folosesc în mod frecvent. Cu un simplu comutator, puteți alege dintr-un număr de moduri și programe gata de utilizare.

Există, de asemenea, inovație. Mașina de spălat, de exemplu, este echipată cu UseLogic®. Acesta citește fiecare spălare și optimizează consumul de energie și apă. În plus, toate modelele Gorenje Simplicity sunt eficiente din punct de vedere energetic (clasa A și A+ ) economisesc apă și funcționează aproape silențios. Minimalismul a fost, de asemenea, favorizat în design Combinația tradițională de sticlă și metal, combinația de culori alb-negru. Alegeți dintre lumină și noapte ( "Day" și "The Night" ).

Citește mai mult  Înregistrare video ca creativitate cu Canon
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: