Miroslava Misanyuk. Misiunea designerului

Miroslava Misaniuk, designer de interior, vorbește despre profesia sa, misiunea, mentalitatea și caracteristicile naționale.

Cu privire la alegerea profesiei. Profesia de designer de interior a început la școala de pictură. De la vârsta de 12 ani, i-am ajutat pe părinții mei să decoreze pereții unui templu. Părinții mei fac pictură murală. După absolvirea facultății de artă, a proiectat mobilier pentru clienți individuali. Dar am simțit că nu era ceea ce voiam să fac. O astfel de slujbă cerea mai multe calități manageriale decât artistice. Dar, datorită acestei experiențe, acum îmi dau seama că vreau să mă ocup de designul interior într-o manieră integrată. Studiile la Universitatea Națională de Tehnologie și Design din Kiev ca designer de interior și de mobilier mi-au confirmat alegerea viitoarei profesii. Apoi au fost proiectele din studiourile private de design, iar puțin mai târziu.. într-o companie de construcții. Lucrul în echipă cu arhitecți, designeri, ingineri, inspectori cantitativi și alte departamente conexe mi-a aprofundat cunoștințele despre procesul de construcție. Au apărut primele rezultate tangibile, proiecte de succes. În ultimii trei ani am fost în practică privată și învăț din nou. În prezent, istoric de artă la Academia Națională de Arte Frumoase și Arhitectură din Kiev. Necesitatea de a evolua în mod constant.

Despre misiune. Pentru mine, designerul.. este o persoană care face ca viața altora să fie mai ușoară, mai diversă, mai confortabilă, mai plăcută din punct de vedere estetic. Designul există cu scopul de a găsi o modalitate confortabilă pentru ca oamenii să se deplaseze în spațiu. Lumea ar trebui să devină un loc mai bun datorită designerului.

Citește mai mult  Conferința Modernismul sovietic. Arhitectura viitorului

Despre viitor. În opinia mea, peste o sută de ani, designul interior va fi "steril". Aruncați tot ce este de prisos. Ia cele mai bune din toate epocile. Designul ar trebui să devină mai ecologic. Eu cred că globalizarea nu va înghiți tradițiile naționale. Designul și arhitectura vor căpăta o nouă formă și vor completa tradițiile goticului, barocului, Art Nouveau, constructivismului, modernismului etc.. ., ceea ce este firesc.

Despre client. El trebuie să aibă încredere în designer. Alegeți mai întâi un designer cu atenție, pentru a vă putea baza pe el mai târziu. Un bun profesionist este întotdeauna interesat de o performanță de primă mână.


Citiți interviul complet la

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: