Panasonic lansează un nou produs de înfrumusețare

Noul fotoepilator Panasonic vă oferă aceeași experiență de salon de înfrumusețare.

Panasonic a prezentat la București cea mai recentă linie de produse de frumusețe- Fotoepilator ES-WH80. Folosind cea mai recentă tehnologie japoneză, acest dispozitiv în format compact îndepărtează părul rapid și eficient și asigură rezultate similare celor de salon atunci când este folosit în mod regulat.

Echipat cu tehnologie IPL. Atunci când îndepărtați părul, acesta vizează foliculii și încetinește semnificativ creșterea părului, făcând pielea foarte fină. Dispozitivul funcționează automat de îndată ce este plasat pe piele. Flash-ul este activat la fiecare trei secunde, îndepărtând firele de păr complet nedureroase în zona selectată, cu o eficiență ridicată și o durată scurtă a întregului tratament. Ușor de utilizat, înlocuiește epilarea cu ceară și depilarea și poate fi folosit pentru a îndepărta părul de pe brațe, picioare, axile și linia de bikini.

În funcție de nuanța pielii și de tipul de păr, aparatul poate fi configurat pentru fotoepilare individuală prin selectarea uneia dintre cele cinci intensități de lumină. O încărcare a bateriei Li-ion este suficientă pentru 600 de blițuri ceea ce înseamnă că puteți avea un tratament de epilare a întregului corp. Cu o utilizare regulată, durata de viață a unei lămpi este de 2 ani.

Citește mai mult  Harlequin imită rugina pe tapet
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: