Samsung câștigă Marele Premiu

Dezvoltate ținând cont de obiceiurile utilizatorilor, mașinile de spălat Samsung au câștigat Marele Premiu la Conferința Asiatică de Ergonomie și Design.

Mașinile de spălat Samsung activ dualwashTM, AddWashTM și FlexWashTM au câștigat Marele Premiu pentru electrocasnice la Conferința Asiatică de Ergonomie și Design ( ACED ) din Tokyo, Japonia.

Gama Samsung cu design ergonomic include trei mașini de spălat rufe de înaltă tehnologie. activ dualwashTM- Mașină de spălat cu un pick-up integrat patentat și o suprafață de curățare delicată, precum și o soluție versatilă pentru îndepărtarea petelor și înmuiere. AddWashTM este echipat cu o ușă suplimentară, cu ajutorul căreia puteți adăuga rufe sau balsam direct în mașina de spălat în timpul spălării, sau puteți adăuga articole pre-spălate doar pentru clătire și centrifugare. FlexWashTM- este un sistem complet de spălare care cuprinde două mașini de spălat, fiecare cu o cuvă proprie cu funcții proprii, combinate într-o singură unitate compactă.

Sistemul FlexWashTM a câștigat, de asemenea, premiul "Best of Ergonomic Design" din partea Societății de Ergonomie din Coreea. Aceasta face procesul de spălare mai flexibil și economisește timp, permițându-vă să lucrați simultan la mai multe încărcături de rufe sortate. În loc să pună al doilea compartiment al aparatului pe un suport, inginerii Samsung au ales să îl monteze direct deasupra tamburului principal, astfel încât utilizatorii să nu fie nevoiți să se aplece.

În plus, sticla transparentă de pe ușa superioară a FlexWash vă permite să priviți în interiorul mașinii și să vedeți cum decurge spălarea; tehnologia de reducere a vibrațiilor VRT Plus reduce zgomotul și trepidațiile.

Citește mai mult  Luxul italian este acum în România
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: