Marele combinator

Cruci și înghețată în colecția de puzzle a Patriciei Urquiola pentru GAN.

Patricia Urquiola ( Patricia Urquiola ) modulează spațiul tridimensional cu pufurile și covoarele sale. Fotoliile joase, pufurile și covoarele versatile și colorate Lana Mangas pot fi combinate în mod interesant între ele. Fiecare articulație este liberă: modulele alunecă și alunecă cu ușurință. Covoarele în formă de cruce, în aceleași culori ca și mobilierul tapițat, continuă vizual mobilierul.

Piese noi se adaugă la Mangas ( esp. – «mâneci" ) început de Patricia Urquiola cu câțiva ani în urmă ( cm. «Mâneci de Urquiola de la 30.03.2010 ). Apoi, covoarele GAN ( Gandia Blasco ) au fost în culori vii și tonuri ecologice. Nuanțele pastelate de înghețată sunt la modă în această primăvară: galben, corai, roz, alb lapte și in nealbit. Colecția a fost prezentată la ediția din ianuarie a târgului Maison&Objet- 2013.

În imagine: designerul Patricia Urquiola.

Citește mai mult  Riva 1920 Milanese table
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: