Sincer despre privat

Pe 24 octombrie, Școala Internațională de Design va găzdui o întâlnire cu Mike Shilov și Victor Dembovsky, autorii cursului "Private Interiors".

Noul curs Private Interiors care va fi lansat la Școala Internațională de Design în noiembrie. Festivalul îi primește atât pe cei care doresc să învețe profesia de designer de interior, cât și pe cei care sunt încă nehotărâți și doresc să afle mai multe despre lumea designului. Autorii cursului Designerul și decoratorul Mike Shilov și profesorul de artă, designerul și istoricul de arhitectură Victor Dembovsky.

Veți învăța unde să căutați idei creative și să vă găsiți propriul stil, cum să creați un proiect și să îi dați viață, cum să comunicați cu clienții și constructorii, pentru ce provocări trebuie să fiți pregătiți și cum să rezolvați problemele care apar. Atenția va fi înlăturată și istoria profesiei va diseca cele mai bune lucrări ale unor arhitecți și designeri legendari și va învăța cum să aplice experiența maeștrilor la interioarele contemporane. O serie de cursuri de măiestrie vor fi susținute de lectori invitați de la Universitatea de Arte din Londra ( UAL ).

Noul program va fi prezentat pe 24 octombrie. Vorbiți personal și puneți toate întrebările pe care le aveți. Dacă semnați contractul înainte de 20 octombrie, veți beneficia de o reducere.

Citește mai mult despre cursul "Private Interior" citiți mai multe pe site-ul oficial al Școlii Internaționale de Design.

Citește mai mult  Scaun de Revelion
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: