Sistemul universal de incinte Hülsta

Hülsta prezintă un sistem de depozitare versatil pentru toate spațiile.

Pentru camere de diferite dimensiuni, configurații non-standard, tavane înalte, există o nouă colecție MULTI-FORMA II de la Hülsta. Este un sistem modular complet, ale cărui detalii pot fi configurate individual în funcție de dorințele clientului. «Fit" Acesta poate fi adaptat la dimensiunea camerei dumneavoastră înălțime, lățime și adâncime – gratuit. De asemenea, sunt disponibile și bisele laterale și posterioare pentru a utiliza eficient fiecare centimetru de spațiu.

MULTI-FORMA II poate fi adaptat la un anumit spațiu: se pot amplasa elemente de colț, se pot deschide ușile, se pot selecta accesorii practice, se pot monta rafturi cu lumină ambientală etc. Sistemul de incinte individuale este disponibil într-o varietate de finisaje din lac și furnir, cu diferite modele de fronturi și mânere, astfel încât aproape orice stil de interior va fi reprezentat. Sistemul de dulapuri este disponibil în nouă modele în lac mat și lucios și patru modele diferite de furnir. Se potrivește în toate colecțiile de dormitoare Hülsta. MULTI-FORMA II este acoperit de o garanție de 5 ani. Colecția poartă eticheta "Blue Angel", atestă faptul că mobilierul este inofensiv pentru sănătatea umană și nu dăunează mediului în timpul producției sale.


Explorează alte modele de la Hülsta.

Citește mai mult  Francesco Pazi prezintă garderoba Ellipse
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: