Invitație la prima persoană

Următoarea expoziție italiană de mobilă iSaloni World Wide Moscow 2013 se va deschide pe 16 octombrie la București.

Turneul Românesc al iSaloni, cel mai mare târg internațional de mobilă, are loc pentru a noua oară.
Al doilea pavilion al Crocus Expo, între 16 și 19 octombrie ( mobilier modern ( halele 7 și 8 ) și mobilier clasic ( halele 10 și 11 ).

În fotografie: accesorii din lemn de la Foglie, designerii Marta Laudani, Marco Romanelli și Filippo Francescaneli din Valsecchi 1918.

Majoritatea expozanților de la iSaloni World Wide Moscow 2013 sunt italieni, deși sunt prezenți și expozanți din Italia, Belgia, Franța, Germania, Olanda și Spania. Un total de 557 de companii.

În imagine: Fotoliul Dolly, de Doriana și Massimiliano Fuksas ( Doriana& Massimilano Fuksas ) de Baxter.

La fel ca și în cazul iSaloni din Italia, iSaloni World Wide Moscow 2013 va prezenta, de asemenea, concursul SaloneSatellite. O platformă extraordinară pentru mulți tineri designeri care se pot prezenta în fața producătorilor de top. Odinioară, la SaloneSatellite au debutat vedete contemporane, printre care Patrick Jouin ( Patrick Jouin ) Front Design, Xavier Lust ( Xavier Lust ) etc.

Pe fotografie: lucrări de concurs ale designerilor Tania Da Cruz ( Tania Da Cruz ) Karoline Fesser ( Karoline Fesser ) Katriina Nautinen ( Katriina Nuutinen ).

Treizeci și două de lucrări ale unor tineri designeri din România, CSI și statele baltice vor constitui lista scurtă pentru Moscow Satellite 2013. Narrat de Marva Griffin Wilshire ( Marva Griffin Wilshire ), curator al SaloneSatellite, în special pentru grupul de site-uri :

Citește mai mult  Împărat din lemn

În urmă cu nouă ani, Cosmit ( organizatorul iSaloni ) mi-a cerut să organizez concursul SalonSatellite la iSaloni WorldWide. Un omagiu adus tinerilor designeri din România și din fostele republici sovietice pentru a-i ajuta să își promoveze munca după o selecție atentă. Prototipurile prezentate de tinerii designeri la SaloneSatellite din București sunt întotdeauna interesante. Dar în nouă ani a avut loc o evoluție incredibilă Astăzi, autorii încearcă să își găsească stilul și caracterul în cadrul culturii naționale, dar într-o interpretare modernă. Conform termenilor concursului, cei trei câștigători ai ediției din acest an a SaloneSatellite București vor fi invitați să participe la SaloneSatellite din Milano, în aprilie 2014. Aici își pot prezenta creațiile unui public mult mai larg.

Rămâneți la curent cu noutățile iSaloni WorldWide București 2013 pe site-ul grupului și pe canalul nostru video youtube.
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: