Apartament pentru o persoană tânără cu posibilitatea de a se transforma într-un cuib de familie: designer Valeria Matveychik

Proiectarea bucătăriei combinate cu camera de zi – baza pentru proiectarea apartamentului. Un interior concis, ergonomic și funcțional, în tonuri sobre, care poate fi transformat cu ușurință într-un spațiu pentru o familie tânără.

Un proiect al designerului Valeria Matveychik, câștigător al concursului Best Apartment Design

Designul interior plat este pentru un tânăr care este încă singur, dar care intenționează să înceapă o familie. Rezultatul este un transformator conceput pentru a face legătura între prezent și viitor. Designerul a decis să combine constructivismul, funcționalitatea și minimalismul în stil. Bucătărie combinată cu salonul baza de proiectare. Imitația de cărămidă și detaliile din lemn masiv de frasin de pe marginea livingului și a bucătăriei au ajutat la conectarea celor două zone diferite din punct de vedere funcțional, ceea ce poate fi observat în fotografia bucătăriei unite cu livingul. În fotografia bucătăriei combinate cu camera de zi, vedem că fronturile de bucătărie, raftul de deasupra șemineului și construcția complexă a tejghelei de bar sunt realizate din cenușă întunecată, ceea ce separă vizual cele două zone. Reținerea și claritatea acestor tendințe sunt atenuate de materialele naturale. Parchetul de stejar broșat dă tonul întregului interior. La prima vedere, interiorul pare simplu și nepretențios, dar exact acest lucru îl face ideal pentru nevoile actuale ale proprietarului, oferind în același timp toate posibilitățile de a transforma spațiul de locuit al familiei.

Proiectul designerului Valeria Matveychik concurent pentru "cel mai bun design plat"

Citește mai mult  Cum de a transforma o cameră de zi într-o grădină
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: