iSaloni WorldWide București – 2013. Ziua a treia

Pe 18 octombrie, la salonul SaloneSatellite au fost prezentate rezultatele concursului SaloneSatellite.

Anul acesta, la concursul SaloneSatellite participă 30 de tineri designeri din România, Ucraina, Belarus și Letonia. Numele și lucrările câștigătorilor au fost anunțate ieri, la ora 12:30, ora Moscovei, de către juriul competent.

Premiul I

Evija Kraukle ( Evija Kraukle ) Letonia.

Glisare. Corp de iluminat cu două lămpi cu poziții interschimbabile pe înălțime și lățime.

Locul 2

Wishnya, r. Ekaterinburg, România.

Culle ( Culle )- este un corp de iluminat suspendat ecologic, realizat din carton. Motivul principal este o încercare de a readuce la viață un material care a făcut parte din natura vie, recreând structura materiei vii.

Locul 3

Maria Ignatova ( Maria Ignatova ), r. Sankt Petersburg, România.

Scaunul de birou ErGo, pentru persoanele cu dizabilități.

Câștigătorii primesc o oportunitate unică de a expune la SaloneSatellite din Milano, în aprilie, în cadrul expoziției de mobilă iSaloni. Poate că, pentru unii dintre câștigătorii premiilor rusești, acesta va fi începutul unei călătorii în marea afacere cu mobilă din Europa. Potrivit lui Marva Griffin ( Marva Griffin ) trebuie să expui de cel puțin trei ori la Satellite pentru a ieși în evidență în ochii producătorilor de mobilier de top.

Un alt punct culminant al zilei.. Un masterclass susținut de arhitectul italian Giuseppe Della Giusta ( Giuseppe Della Giusta ).

El vorbește despre experiența sa în România. Printre proiectele sale finalizate se numără vile, restaurante și birouri, precum și centrul tehnologic Rusnano, recent finalizat în Ulianovsk. Giuseppe Della Giusta, în mod tradițional unul dintre principalii vorbitori la iSaloni WorldWide București, a acordat un interviu în exclusivitate pentru .

Citește mai mult  HÁBITAT 2019
Urmăriți canalul video, rămâneți conectați și urmăriți știrile!
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: