Scene de interior și alte dezvăluiri

Maison&Objet își deschide sesiunea de iarnă la Paris pe 24 ianuarie. Căutați idei și inspirație pentru casa dvs.

Legendara expoziție Maison&Objet (-Home&Objet )- Site-ul de autoritate pentru profesioniști și o Mecca pentru fanii și entuziaștii casei la modă și ai stilului înalt în interior. Trei mii de expozanți și aproximativ 80.000 de mii de vizitatori, printre care designeri, decoratori, stiliști, cumpărători și jurnaliști, vin de două ori pe an, toamna și iarna, la Parc d'exposition din Villepinte, o suburbie din nordul Parisului.

Sesiunea de iarnă de la Maison&Objet este în mod tradițional bogată în produse noi și un număr mare de expozanți. Doar iarna, aici are loc Salon d'Editeur. Peste 100 de edituri europene își prezintă noutățile pentru sezonul primăvară/vară 2014.

Cele mai izbitoare construcții pentru branduri de lux realizate de vedete ale designului sunt expuse în Scene d'interieur ( "Scenele de interior, Pav. 7 ). Stéphane Parmentier ( Stéphane Parmentier ) pentru Christofle, Jaime Hayon ( Jaime Hayon ) pentru Lladró, Nao Tamura ( Nao Tamura ) și Nendo ( Nendo ) pentru Wonderglas demonstrează luxul sofisticat ca stil înalt.

Designul, actual și experimental în aplicarea la interioarele la modă arată pentru acum! Design a vivre ( Pav.8 ). Aici, mobilier, iluminat, accesorii, decorațiuni, gadgeturi…

Punctul culminant al fiecărei sesiuni Maison&Objet.. INSPIRAȚIE tendințe actuale instalații. ( Croisements, Elizabeth Leriche, Nelly Rodi ) cele mai bune agenții de stil pariziene ( fac parte din Consiliul de Supraveghere al Salonului, creând tendințele pentru sezonul următor. ÎN ALTĂ PARTE ( "ÎN ALTĂ PARTE" )- Tema pentru sezonul primăvară/vară 2014. Trendsetterii pornesc într-o călătorie în căutarea inspirației și a unor idei noi: real ( Landskape ) imaginar ( Beyond ) și imaginar ( Heliotropic ). Aflați ce se află în spatele acestui eveniment în știrile noastre de după eveniment.

Citește mai mult  Philippe Selva despre noile tendințe de pe piața mobilei
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: