Hotpoint lansează noua gamă de cuptoare cu microunde COOK 20

Noul cuptor cu microunde compact COOK 20 face gătitul cât mai ușor posibil și vă eliberează potențialul culinar. Produsele sunt echipate cu comutatoare rotative sau afișaj LED și un panou de control intuitiv, unde puteți selecta programele automate AutoCook sau puteți porni funcția de curățare ușoară AutoClean.

Modelul emblematic 20 litri echipat cu un grătar 700W.

COOK 20 va fi un ajutor de încredere în bucătăria dvs. Dincolo de funcții AutoClean, AutoCook Modelele acționate electronic au, de asemenea, opțiuni de gătire cu aburi, de preparare a iaurtului, de creștere a aluatului, de înmuiere și de topire, cum ar fi ciocolata sau brânza pentru fondue.

Noile modele sunt dotate cu programe automate care oferă temperatura optimă și timpul de gătire sau de încălzire pentru rezultate rapide. Modelele emblematice au 10 programe AutoCookDe la unt topit la gratin crocant la pește aburit. Aceste produse au, de asemenea, un grătar de 700 watt.

Întreținere ușoară și delicată funcția de autocurățare. Pur și simplu puneți recipientul cu apă în cuptor și activați funcția AutoClean: câteva minute mai târziu, apa se evaporă și puteți șterge pur și simplu interiorul cu o cârpă. Un sistem de curățare simplu și ușor de utilizat este activat prin simpla apăsare a unui buton.

Culorile elegante și operarea ușoară fac din cuptorul cu microunde COOK 20 o parte indispensabilă a unei bucătării moderne. Modelele emblematice dispun de Afișaj cu LED-uri cu lumină de fundal verde și control electronic cu acces rapid la programele preferate. Designul electrocasnicelor urmează stilul corporativ Hotpoint, cum ar fi afișajul integrat organic în ușa de sticlă, iar întreaga imagine este completată de accente de oglindă.

Citește mai mult  Înainte - un cvartet

Noua gamă de cuptoare cu microunde Hotpoint COOK 20 la vânzare.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: