Noua gamă de cuptoare cu microunde compacte Free Space de la Hotpoint

Noile modele din gama Free Space de la Hotpoint vă permit să vă extindeți semnificativ orizonturile de gătit. Aceste cuptoare cu microunde au un design special fără platou rotativ care mărește spațiul disponibil și permite o utilizare mai eficientă a aparatelor.

Cuptoarele cu microunde oferă multe avantaje utilizatorilor pe lângă comoditate. Astfel, noul cuptor cu microunde Hotpoint Free Space Crisp are două inovații extrem de eficiente care oferă consumatorilor flexibilitatea și libertatea de a găti în fiecare zi: tigaia pătrată Crisp și designul interior fără platou rotativ pentru a profita la maximum de întreaga lățime și adâncime a camerei.

Spre deosebire de cuptoarele cu microunde convenționale, care nu au spațiu în afara platoului rotativ, întreaga cameră de 20 de litri Free Space este disponibilă pentru gătit. Vă permite să folosiți toate colțurile interioare și, astfel, 30% mai mult spațiu util. Acum este ușor să gătiți în vase de dimensiuni neregulate sau chiar să puneți mai multe feluri de mâncare în același timp. Cuptoarele cu microunde Free Space oferă un spațiu de lucru semnificativ redus: în comparație cu un model de 30 de litri1, acestea ocupă aproape o treime din spațiul de lucru, ceea ce le face

În loc să rotească placa, sistemul de distribuție integrat fără placă turnantă de la Hotpoint permite microundele să circule în cameră și să ajungă la orice unghi. FreeSpace este caracterizat de o antenă rotativă sub zona fixă a cavității inferioare a cuptorului. Asigură o gătire uniformă oriunde în aparat.

Citește mai mult  Gaggenau sărbătorește aniversarea a trei secole de existență

Crusta crocantă cu funcție Crisp

Tehnologia unică Crisp din modelul Free Space MWHAF 206 B vă permite să gătiți ca într-un cuptor la viteza cuptorului cu microunde. Datorită temperaturii ridicate, a căldurii rapide a tăvii pătrate Crisp, a grătarului puternic și a distribuției uniforme a microundei Toate alimentele sunt crocante și crocante la exterior și suculente în interior.

Rețete automate de meniu de bucătar

Cuptoarele Free Space sunt echipate cu programe automate care ajută la obținerea rezultatelor dorite cât mai repede posibil. Meniul de răcoritoare este programat cu 10 până la 25 de rețete ( în funcție de model ) pentru cele mai populare feluri de mâncare. Fiecare dintre programe setează automat puterea și timpul de gătire pentru a oferi fiecărui utilizator o întreagă lume de posibilități culinare.

Curățare fără efort cu ajutorul funcției de curățare automată

Mai mult timp liber pentru fiecare gospodină cu noile aparate Free Space. Designul fără placă turnantă elimină necesitatea unei curățări speciale, iar programul cu microunde incredibil de ușor de utilizat are grijă de interior. Se introduce un recipient cu apă în interiorul cuptorului și se apasă butonul de curățare automată. Tratamentul cu aburi înmoaie particulele de murdărie. După câteva minute, puteți șterge interiorul cu o cârpă, ca o etapă finală.

Design rafinat și contemporan

Noul cuptor cu microunde Hotpoint Free Space are un design elegant. Modelele au un exterior minimalist care completează designul bucătăriilor moderne. Atât ușa, cât și panoul de control sunt realizate din sticlă neagră sau albă solidă ( în funcție de model ) iar controlul tactil face ca aparatul să fie intuitiv și confortabil de utilizat.

Citește mai mult  Camera de zi mixte în studioul SDP-interior
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: